La novena lliga de Sergio Busquets

La novena lliga de Sergio Busquets

El migcampista aixeca el seu darrer títol com a capità i iguala a Andrés Iniesta en campionats

Tota història té un final feliç, i encara més si es tracta de la trajectòria de Sergio Busquets en el FC Barcelona. Encara que a final de temporada acabi la seva carrera com a jugador del Barça, la llegenda del migcampista es continua fent gran dins del Club. I és que després d'alçar el seu últim títol amb la samarreta blaugrana, el culer iguala a Andrés Iniesta en campionats de Lliga amb 9 trofeus. Amb aquesta consecució, se situa en segona posició igualats amb Iniesta i Piqué i per sota de Leo Messi amb 10.

A més, de la plantilla actual és el jugador que més n'acumula, seguit de Sergi Roberto amb 7, Jordi Alba amb 6 i Ter Stegen amb 5.

Els jugadors amb més campionats blaugranes

Leo Messi encapçala la llista dels jugadors amb més lligues amb el FC Barcelona. L'argentí suma una desena de trofeus, guanyant la seva primera competició la temporada 2005/06 i l'última el 2018/19. En el següent caseller, hi ha tres jugadors històrics blaugranes: Andrés Iniesta i les últimes incorporacions de Sergi Busquets i Gerard Piqué, tots tres amb 9 trofeus. Finalment, tancant el top 3, hi ha el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, que en la seva època com a jugador va aconseguir 8 Lligues.

Ja en el següent esglaó trobem Sergi Roberto amb 7 campionats, l'únic jugador que acumula aquesta xifra, ja que la llista s'amplia quan s'arriba als 6 trofeus amb Ramallets, Guardiola, Puyol, Valdés, Alves i Jordi Alba.

La llista a escala estatal

Si ampliem la mirada en l'àmbit estatal, Barça i Madrid ocupen les primeres posicions de la classificació. El jugador amb més lligues de la història és Gento, l'exjugador blanc encapçala el top amb 12 trofeus. Tot seguit trobem a Leo Messi i José Martínez "Pirri". L'exblaugrana i també l'exfutbolista del Real Madrid, acumulen 10 títols d'aquesta competició. I finalment, tancat el top 3 amb 9, hi ha els blaugranes Iniesta, i les recents incorporacions de Busquets i Piqué i els madrilenys Amancio i Santillana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut