Xavi convoca 20 jugadors per viatjar a Getafe

Xavi convoca 20 jugadors per viatjar a Getafe

Xavi Hernández ha donat la llista per al duel que aquest diumenge es jugarà al Coliseum Alfonso Pérez (16.15 hores)

El FC Barcelona afronta aquest diumenge un partit trascendental per continuar dominant la competició al capdamunt de la classificació. Els de Xavi Hernández viatgen a la Comunitat de Madrid per enfrontar-se al Getafe al Coliseum Alfonso Pérez (16.15 hores) en el partit corresponent a la jornada 29 de la competició domèstica. 

Per aquest enfrontament, el tècnic blaugrana ha donat a conèixer ja la llista dels jugadors que viatjaran per disputar el duel. En la convocatòria apareixen els noms de Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón i Aleix Garrido.

 

Darrer entrenament 

Aquest dissabte a la tarda el primer equip del FC Barcelona ha fet l'últim entrenament abans del desplaçament a Getafe. S'ha dut a terme al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, amb tots els disponibles. També han entrenat els juvenils Garrido, Ángel Alarcón, Cantero, Georgiev, Yako i Lamine Yamal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut