Getafe - Barça: A la reconquesta del Coliseum Alfonso Pérez per protegir el lideratge

Getafe - Barça: A la reconquesta del Coliseum Alfonso Pérez per protegir el lideratge

Els culers volen retrobar-se amb el triomf en Lliga i davant un rocós rival que sempre presenta una dura batalla

Fa dos precedents que el Barça no guanya al Coliseum Alfonso Pérez. Un empat i una derrota marquen el camí barcelonista al camp del Getafe. Un rival, amb l'objectiu allunyar-se de les posicions de descens, que sempre presenta actitud combativa. Així doncs, els de Xavi Hernández tenen davant una empresa complicada per retrobar-se amb el triomf lliguer. 

Tornar a la distància dels 13

El líder de la competició saltarà a l'estadi azulón per pintar-lo de blaugrana, tot i que s'enfundarà l'equipació inspirada en la Creu de Sant Jordi, i endur-se els tres punts. Unes unitats que els barcelonistes no van poder sumar en el darrer matx lliguer a l'Spotify Camp Nou contra el Girona (0-0). Un empat que va obrir una escletxa de 13 punts amb el Reial Madrid; que després de la victòria contra el Cadis s'ha situat a 10. D'aquesta manera, el Barça té la necessitat imperial de guanyar per mantenir l'ampli avantatge i restar partits al calendari. En queden 10

Dos precedents de mal record en un estadi en ratxa

Així doncs, els culers han de saltar a l'Alfonso Pérez amb els cinc sentits posats. Més quan els dos darrers resultats no són favorables. El curs passat, el 0-0 va imperar en la conclusió del matx. I la campanya 2020/21, l'1-0 va deixar un nou sabor amarg, que s'estén si es té en compte que els barcelonistes es van quedar sense celebrar gol. 

A més a més, un altre argument que posa en alerta és que el Getafe acumula tres partits consecutius guanyant, i quatre sense perdre, com a local a la Lliga. València, Girona i Sevilla van sucumbir davant l'elenc de Quique Sánchez Flores al Coliseum Alfonso Pérez. Ünal, Mayoral i l'exblaugrana Munir són els homes amb més protagonisme ofensiu en aquesta ratxa de l'elenc de Madrid. Un equip que en les seves files també té l'exjugador de La Masia, Carles Aleñá

Continuar sumant porteries a zero

Un dels escuts del FC Barcelona per frenar l'ímpetu madrileny serà la porteria. Els tres pals protegits per Ter Stegen esperen continuar el seu camí de rècord històric. De moment, són 21 partits a zero en 28 jornades, i nou gols en contra. De fet, el Getafe és un dels equips que s'ha quedat sense marcar al Barça. Va ser en el primer duel d'aquesta Lliga. L'Spotify Camp Nou va viure una aturada providencial de l'blaugrana i el gol resolutiu de Pedri. 

L'autor de la diana victoriosa en la primera volta, encara no ha entrat en la convocatòria: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón y Aleix Garrido.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut