10 finals per guanyar la Lliga

10 finals per guanyar la Lliga

Els blaugranes afronten la recta final de la temporada amb 13 punts d’avantatge sobre el Reial Madrid

Comença la recta final de la Lliga. A falta de 10 jornades perquè acabi la temporada, el Barça lluitarà per emportar-se la Lliga 2022/23 i guanyar la que seria la 27a de la seva història i el segon títol de la temporada, després de la Supercopa d’Espanya aconseguida el passat mes de gener davant el Reial Madrid.

A la competició domèstica queden encara 30 punts per disputar, i els blaugranes són líders destacats amb 13 punts d’avantatge sobre els blancs. Per tant, sumant 18 d’aquests 30 punts serien campions de Lliga. Però, quins partits queden per als de Xavi Hernández d’aquí a final de temporada per ser campions de Lliga?

12 punts en joc al mes d’abril

Després de l’empat a 0 en el derbi davant el Girona, el mes d’abril continua amb quatre partits més, dos a l’Spotify Camp Nou i dos a fora. Amb un doble viatge a Madrid, ja que el proper cap de setmana el Barça jugarà al camp del Getafe i posteriorment al camp del Rayo Vallecano en un partit que es jugarà entre setmana.

Els dos compromisos a casa seran de nivell molt alt perquè els blaugranes rebran a dos equips en lluita per posicions de Champions, com són l’Atlètic de Madrid i el Betis. El partit davant els matalassers serà una prova complicada pels de Xavi, ja que porten una gran dinàmica en aquest final de temporada.

Toca sentenciar la Lliga al maig

Ja al mes de maig i a la primera setmana de juny es jugaran els últims sis partits de Lliga. Els de Xavi Hernández estrenaran el mes a l’Spotify Camp Nou davant l'Osasuna i també visitaran l’estadi culer, la Reial Societat i el Mallorca a la penúltima jornada.

Lluny de l’Spotify Camp Nou, els blaugranes aniran a l’RCD Stadium per jugar davant l’Espanyol, en un derbi que pot ser molt important pels objectius dels dos equips. Posteriorment, visitaran al Valladolid i es posarà el punt final a la Lliga davant el Celta de Vigo a Balaídos a la primera setmana de juny.

El calendari del Madrid

El principal rival per la lluita d’aquest títol de Lliga pels blaugranes és el Reial Madrid. Els blancs estan 13 punts per sota el Barça, però encara vius matemàticament. Els de Carlo Ancelotti tenen partits complicats per davant, com les visites al camp de la Reial Societat, el del Sevilla i el del València, a més de rebre al Bernabéu a equips com el Celta o l’Athletic Club. Per tant, qualsevol derrota o empat madridista a la Lliga aproparia més al Barça a l'esperat títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut