Barça - Madrid: S'escapa la final de Copa (0-4)

Barça - Madrid: S'escapa la final de Copa (0-4)

La falta d'efectivitat culer condemna els blaugrana, que perden a l'Spotify Camp Nou amb un hat-trick de Benzema i un gol de Vinicius

No ha pogut ser. El FC Barcelona no jugarà la final de la Copa del Rei de Sevilla. Ha perdut a l'Spotify Camp Nou contra el Reial Madrid i diu adéu a la competició en el penúltim esglaó, tot i el 0-1 de l'anada. El hat-trick de Benzema, el segon gol de penal, i una diana de Vinicius just abans del descans han condemnat un Barça que ha pecat de manca d'encert.

Ha tingut ocasions, especialment en el primer temps, però no ha pogut anotar davant d'un Courtois molt segur. D'aquesta manera, els culers no podran intentar aconseguir la seva 32a Copa de la història. 

 

Sense efectivitat

Tot i que el Barça ha tingut més i millors ocasions, el resultat al descans no ha acompanyat els de Xavi Hernández. I és que, just en l'última jugada del primer temps, i després d'una contra, Vinicius ha pogut posar el 0-1 en l'electrònic per igualar l'eliminatòria. 

Gerro d'aigua freda per a un Barça que es podria haver avançat. Primer mitjançant Raphinha, que no ha rematat bé una centrada de Gavi que ha acabat en córner (min 1), però posteriorment Sergi Roberto i Gavi s'han topat amb les mans de Courtois. La pressió alta culer, ben orquestrada, i el domini de la faceta ofensiva també han anat acompanyats d'una gran intervenció d'Araujo, que ha salvat pràcticament sota pals una rematada de Vinicius.

El Madrid remunta l'eliminatòria

No ha pogut evitar, però, el 0-1 (min 45), obra del mateix futbolista brasiler, que ha culminat una contra després que Lewandowski, en una clara ocasió local, fes lluir-se Courtois. A més, posteriorment no ha començat gens bé la represa, en una jugada del Madrid que ha acabat culminant Benzema (0-2, min 49) per capgirar el signe de l'eliminatòria. 

El Barça, això sí, ho ha seguit intentant. Raphinha n'ha tingut una de clara molt ràpidament, però el seu xut s'ha estavellat contra el lateral de la xarxa (min 53), mentre que Araujo, en una jugada personal de control, pressió i recuperació, ha estat a punt de fer un golàs (min 55).

Però un penal de Kessie sobre Vinicius ha estat aprofitat per Benzema per acabar de sentenciar l'eliminatòria des dels 11 metres (0-3, min 58). I és que el Barça ho ha intentat, i ha tingut alguna oportunitat, però no ha pogut celebrar. A més, ja abocat a l'atac, el Madrid ha fet més mal, i de nou Benzema ha culminat una contra (0-4, min 80).

Resultat definitiu, ara ja sí, perquè el tram final d'enfrontament ha estat molt espès. D'aquesta manera, el Barça no podrà lluitar per aixecar un nou títol de Copa. Queda, però, la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut