Ousmane Dembélé segueix amb el seu procés de recuperació

Ousmane Dembélé segueix amb el seu procés de recuperació

El francès continua treballant de valent per tornar a estar a disposició de Xavi Hernández després de caure lesionat el passat 28 de gener

Ousmane Dembélé va jugar els seus últims minuts amb el Barça el passat 28 de gener. En un derbi català a Montilivi contra el Girona el francès va caure lesionat en els primers minuts i va aguantar fins que al minut 25 Xavi Hernández el va treure del partit i va donar entrada a Pedri.

 

Lesionat des del Girona-Barça

El canari va acabar desnivellant un partit que va acabar 0-1, però els blaugrana seguien pendents de l'estat físic de Dembélé fins que es va determinar que el francès patia una lesió al recte anterior de la cuixa esquerra. Des d'aquell moment, fa gairebé dos mesos, s'ha perdut un total d'11 partits.

Ara mateix, el francès segueix amb el seu procés de recuperació amb la voluntat de tornar als terrenys de joc amb totes les garanties. Per això, continua exercitant-se tant al gimnàs com fent treball de camp a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Primera lesió amb Xavi a la banqueta

Aquesta ha estat la seva primera lesió des de l'arribada de Xavi Hernández, un entrenador que va ser peça fonamental en la seva renovació i que li ha donat la confiança absoluta sobre la gespa. Fins al moment de la lesió, Dembélé havia disputat un total de 28 partits oficials aquesta temporada amb el Barça, anotant vuit gols i repartint fins a set assistències, sent un dels jugadors més utilitzats en els esquemes del tècnic blaugrana.

A més, en temporada de Mundial, el Mosquit va participar en els set partits que la selecció francesa va disputar al Qatar, inclosa la final que van perdre contra l'Argentina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut