Lewandowski, la novetat en la convocatòria per visitar l'Athletic Club
Ofert per

Lewandowski, la novetat en la convocatòria per visitar l'Athletic Club

El davanter polonès ha superat les seves molèsties i ha entrat en la llista de Xavi Hernández per al partit de Lliga a San Mamés d'aquest diumenge

El FC Barcelona afronta aquest diumenge un partit sempre especial: la visita a San Mamés per jugar la jornada 25 de Lliga contra l'Athletic Club (21 hores). Un duel que ha de servir per mantenir la distància al capdavant de la classificació de la competició domèstica.

Per aquest partit, Xavi Hernández ha donat aquest matí la llista de convocats. I la novetat d'aquesta convocatòria és ni més ni menys que Robert Lewandowski, que ha rebut l'alta mèdica. D'aquesta manera, el polonès ha superat la sobrecàrrega que va patir al bíceps femoral de la cuixa esquerra i que el va obligar a perdre's l'enfrontament de Copa del Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid (0-1) i la jornada de Lliga a l'Spotify Camp Nou contra el València (1-0). 

Contra l'Athletic Club, la llista completa la formen, doncs, Ter Stegen, Sergio, Gavi, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Pablo Torre, Arnau Tenas i A. Alarcón.

 

Darrer entrenament a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí, i abans de fer pública la llista, Xavi Hernández ha dirigit l'última sessió abans de viatjar cap a Bilbao. En aquesta, duta a terme al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s'han exercitat tots els disponibles del primer equip. A més, també ho han fet Julián Araújo, del Barça Atlètic, i els juvenils Astralaga, Dani Rodríguez, Unai Hernández i A. Alarcón.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut