Almeria - Barça: Toca aixecar el cap a la Lliga

Almeria - Barça: Toca aixecar el cap a la Lliga

La visita del Barça a Almeria és la primera oportunitat per tornar a la dinàmica triomfal a la recerca de la vuitena victòria consecutiva a la competició domèstica

La capacitat d’un equip de sobreposar-se als cops es demostra responent en la següent oportunitat. Per al Barça, la dolorosa eliminació de l’Europa League en mans del Manchester United requereix ressorgir instantàniament a la lliga.

Almeria, primer pas per reconduir el rumb

I la primera alternativa que ofereix el calendari per tal de revifar és en la visita a Almeria per a la disputa de la jornada 23 del campionat domèstic. El desplaçament a terres andaluses (diumenge 18:30h) ha de servir per redreçar el rumb i reenfocar els objectius en les competicions que segueixen més que vives pels blaugrana.

Després de la consecució de la Supercopa d’Espanya, la lliga és el títol amb millors perspectives de futur pels culers. Amb set punts de marge i un partit menys que el Reial Madrid, que s’ha deixat dos punts en el derbi madrileny contra l’Atlètic (1-1), oblidar-se dels fantasmes europeus es preveu com un factor clau per seguir la dinàmica triomfal al campionat de la regularitat i poder aprofitar la punxada dels blancs per augmentar encara més la distància al capdavant de la taula.

Un Almeria molt necessitat

En cas de vèncer al Power Horse Stadium els de Xavi Hernández sumarien el vuitè triomf seguit en lliga i redreçaria el rumb després de caure a Manchester. Per tal de fer-ho, caldrà superar una Unión Deportiva Almería amb molta necessitat de punts. Els indàlics acumulen tres derrotes de forma consecutiva, i encaren el duel contra els blaugrana després de caure golejats a Girona per 6-2. 

barca gol almeria

Els jugadors dirigits per Rubi només han sumat una victòria en les darreres vuit jornades, des del retorn de la competició un cop acabat el Mundial, però compten amb l’argument de ser un equip molt fort com a local. 19 dels 22 punts que han sumat fins al dia d’avui els han assolit a casa, sent així el vuitè millor local de la competició, per davant d’equips com l’Atlètic de Madrid o la Reial Societat, que al seu feu n’han sumat 18.

Així doncs, la concentració del Barça, que encara no podrà comptar amb jugadors clau com Pedri o Ousmane Dembélé, serà clau per no donar opció a un Almeria que tindrà el suport dels seus, doncs ja s’han esgotat totes les entrades disponibles, i amb la urgència classificatòria d’haver caigut a les posicions de descens amb el triomf del Cadis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut