Manchester United - Barça: L’hora de somiar

Manchester United - Barça: L’hora de somiar

Els jugadors de Xavi buscaran superar al Manchester United a Old Trafford, el Teatre dels Somnis, després de l’empat a l’anada

Després de la victòria contra el Cadis a l’Spotify Camp Nou (2-0), els blaugranes tornen a posar el punt de mira a Europa. I toca visitar Old Trafford per buscar la classificació per als vuitens de final de l’Europa League davant el Manchester United. El resultat obtingut a l’anada el passat dijous (2-2) fa que la tornada sigui pràcticament una final. Tot es decideix a Anglaterra.

Els precedents a Old Trafford ens expliquen que el Barça només ha guanyat una vegada al Teatre dels Somnis, la temporada 2018/19. Aquell dia els d’Ernesto Valverde es van emportar la victòria a l’anada dels quarts de final de la Champions per 0-1 gràcies a un gol en pròpia de Luke Shaw. Els altres tres partits oficials del Barça a Old Trafford van acabar amb dos empats, les temporades 1994/95 (2-2) i la 1998/99 (3-3), les dues a la fase de grups, i una única derrota a la tornada de les semifinals del curs 2007/08 (1-0, gol de Scholes).

A més, serà un partit especial per a l’entrenador blaugrana, ja que Xavi Hernández va debutar a la Champions amb el Barça a l’estadi dels “red devils” la temporada 1998/99. Era el segon partit oficial de Xavi amb el Barça després del seu debut a la Supercopa d’Espanya davant el Mallorca.

Amb tres baixes importants

Després de les rotacions que va fer Xavi Hernández el passat diumenge davant el Cadis (2-0), el tècnic egarenc tindrà tres baixes importants. Dembélé i Pedri que continuen lesionats, i Gavi, que va rebre la tercera targeta groga en competició europea i s’ho perdrà per sanció. Però no tot seran males notícies, ja que Xavi recuperarà Araujo, que estava sancionat a la Lliga i podria jugar el seu partit 100 amb el Barça, així com Sergio, que torna després de la seva lesió i de no tenir minuts contra el Cadis.

 

La llista de convocats està formada per: Ter Stegen, Araujo, Sergio Busquets, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran Torres, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Raphinha, Kounde, Eric García, Iñaki Peña, Balde, Marc Casadó, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Els anglesos arriben ‘on fire’

Després de l’empat a l’Spotify Camp Nou, els de Ten Hag van tornar a sumar de tres a la Premier League davant el Leicester. Els ‘red devils’ van superar amb facilitat als ‘foxes’ gràcies als dos gols de Rashford i un de Sancho, resultat que confirma el gran moment del Manchester United. Els anglesos porten 19 partits consecutius sense conèixer la derrota i, a més, són el segon equip que més gols han marcat en aquest 2023 a les cinc grans lligues, amb 33 gols.

Per aquest gran partit, l’entrenador del United comptarà amb tots els seus jugadors menys els lesionats Van de Beek, Eriksen i Martial, mentre que Antony serà dubte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut