El minut a minut del Barça a Manchester

El minut a minut del Barça a Manchester

Així hem seguit les hores prèvies al United-Barça disputat a Old Trafford

Segueix l'esdevenir dels blaugranes a Manchester. A Old Trafford, els de Xavi Hernández buscaran la classificació després de l'empat a l'Spotify Camp Nou (2-2).

DIJOUS 23  

23.55 hores: Això és tot, culers. Gràcies per seguir amb nosaltres aquest partit a Manchester. Ens veiem a la Lliga. 

23.45 hores: Araujo també ha coincidit en dir que el "Barça ha competit". "S'ha millorat molt des de l'arribada de Xavi, però hem de millorar per donar alegries a l'afició", ha afegit. 

23.40 hores: Xavi ha analitzat l'eliminació europea: "Hem competit. Ara ens toca centrar-nos en la Lliga i en la Copa, que és molt important pel Club".

23.35 hores: "Se'ns ha escapat el partit per petits detalls. L'equip ha estat bé, però hem comès errors puntuals. Som un equip i estem malament per quedar eliminats, però toca continuar endavant", ha dit Sergio després d'acabar el partit. 

Ha sigut una eliminatòria disputada, però hem de fer autocrítica. Estem cabrejats per l'eliminació, però toca continuar endavant

Sergio

23.00 hores: Fi del camí europeu del Barça

21.00 hores: Comença el partit a Old Trafford. Sort, Barça!

19.45 hores: Xavi presenta aquest 11: Ter Stegen, Kounde, R. Araujo, Christensen, Balde, Sergio., Kessie, F. De Jong, S. Roberto, Lewandowski i Raphinha

19.15 hores: Primers crits de Barça! Barça! a Old Trafford. De moment, però, l'estadi del Manchester United té uns decibels molt baixos. Gairebé no se sent quasi res, però els primers aficionats barcelonistes ja estan omplint d'ànims els homes de Xavi.

19.00 hores: Els futbolistes culers surten cap a l'escenari del partit. Els portarà l´autobús del FC Barcelona en un recorregut d´uns 15 minuts. L'hora del partit és cada cop més a prop.

18.00 hores: Aquest aspecte tenien els carrers de Manchester hores prèvies abans de l’inici del duel. La ciutat anglesa ja respira barcelonisme. El pròxim lloc que volen conquerir tots els culers és Old Trafford.

aficio

17.30 hores: Des d'on seguireu el partit, culers? Aquí podeu consultar els horaris internacionals del partit!

16.35 hores: Últims preparatius a l'hotel de concentració per posar rumb al Teatre dels Somnis. Al voltant de les 17 hores, els de Xavi Hernández berenaran al Hyatt Regency Manchester abans d'emprendre el camí cap a l'escenari del partit. L'hora de la tornada dels play-offs d'Europa League s'acosta. 

14.00 hores: Com van els nervis? Falten només set hores per a l'inici del partit a Old Trafford.

13.35 hores: Diferents punts de la ciutat de Manchester ja estan pintats de blaugrana. Els aficionats culers fan acte de presència en alguns dels punts emblemàtics de la ciutat. Els voltants de la The University of Manchester o de la Manchester Art Gallery han vist samarretes i bufandes lluint l'escut del FC Barcelona.

13.30 hores: Segon menjar del dia. Els homes de Xavi es troben asseguts a la taula per dinar.

10.45 hores: Els blaugranes agafen forces amb l'esmorzar a l'hotel concentració. 

09.20 hores: Bon dia, culers! Manchester s'ha despertat amb sol. Uns rajos de llum que són l'avantsala del transcendental matx a Old Trafford, que marcarà l'esdevenir culer a l'Europa League. 

Com van aquests nervis? Per passar-los millor us deixem un vídeo que resumeix el primer dia del Barça al Regne Unit.

 

DIMECRES 22 

23.15 hores: Abans d'anar a dormir, un recull d'imatges de l'entrenament al Teatre dels Somnis

21.40 hores: Després de la sessió a l'escenari del partit, els homes de Xavi Hernández ja han tornat a l'hotel de concentració. 

20.00 hores: Els homes de Xavi Hernández s'exerciten a l'escenari del partit per perfilar els detalls del matx. Com no podia ser d'una altra manera, la pluja és present en aquesta sessió. Els somriures pels exercicis ben fets han posat sonoritat a les grades buides del Teatre dels Somnis. 

19.42 hores: Xavi diu que "tenim equip per passar de ronda". 

Arribem al partit amb moltes ganes i il·lusió. Hem de demostrar la nostra personalitat a Old Trafford

Xavi Hernández

19.36 hores: "Hem de posar intensitat i passió", repeteix una vegada i una altra Xavi Hernández. 

_GP23798

19.31 hores: Així ha valorat Xavi Hernández el duel a Old Trafford: "És un partit molt difícil. El Manchester United és un dels millors equips d'Europa, és el millor Manchester dels últims anys. Van demostrar molt ritme, molta passió a l'Estadi. Old Trafford és un escenari complicat. Hem de mostrar el nostre model de joc, personalitat i intensitat. Hem de tenir mentalitat guanyadora. És un escenari perfecte per donar mostres que el Barça pot competir a Europa"

19.26 hores: "El Manchester United és un rival molt competitiu. Haurem de mostrar molta intensitat per igualar les forces. Són un equip amb molt potencial en atac", ha explicat el 23

19.19 hores: Parla Kounde en roda de premsa: "Hem de fer un pas més. A l'Spotify Camp Nou vam fer un gran partit, però hem d'augmentar la intensitat. La pressió és molt important. Si apretem bé a dalt, generarem ocasions. Tinc molta confiança amb tot l'equip"

16.30 hores: Els barcelonistes es troben a les habitacions abans de l'entrenament d'aquesta tarda Old Trafford. A les 20 hores els de Xavi s'exerciten a l'escenari del partit. Moments abans, a partir de les 18.15 hores, Kounde i el tècnic culer compareixeran en roda de premsa. 

13.53 hores: Els culers ja es troben a l'hotel de concentració, el Hyatt Regency. 

13.25 hores: L’expedició blaugrana, encapçalada pel president del FC Barcelona Joan Laporta, acompanyat de Rafa Yuste, Elena Fort, Mateu Alemany, Xavier Puig, Enric Masip i Jordi Cruyff, ha aterrat a Manchester. A la ciutat anglesa hi ha una temperatura de 8 graus i el típic cel gris i ennuvolat.

12.30 hores: Diversos barcelonistes, com Araujo, Jordi Alba o Raphinha, han passat el viatge escoltant música amb els seus auriculars. Tot a ritme d'Spotify. 

11.00 hores. S'enlaira l'avió del FC Barcelona que ha de dur l'equip a Manchester.

10.00 hores: L'expedició blaugrana surt de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en direcció a l'Aeroport de Barcelona-El Prat. Pròxima destinació: Manchester. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut