Barça - Sevilla: Més líders (3-0)

Barça - Sevilla: Més líders (3-0)

Els blaugranes han obert escletxa des de la primera posició de la Lliga amb una victòria incontestable

Tot l'Spotify Camp Nou ha estat un clam. L'afició blaugrana ha gaudit amb la victòria del Barça contra el Sevilla. Un 3-0, gràcies als gols de Jordi Alba, Gavi i Raphinha, que permeten als de Xavi obrir un marge de vuit punts respecte al segon classificat, el Reial Madrid. Sens dubte, que ha estat un començament de segona volta rodó. 

 

La tronadora ovació després del minut de silenci per la mort del coautor del Cant del Barça, Josep Maria Espinàs, ha deixat pas als càntics de suport de la gent blaugrana als protagonistes sobre el verd. Ter Stegen, Kounde, Araujo, Christensen, Jordi Alba, Sergio, De Jong, Pedri, Gavi, Raphinha i Lewandowski. Una alineació inicial que ha sofert una modificació matinera per la lesió de Busquets; Kessie ha entrat al seu lloc i ha passat a formar part del quadrat culer del mig del camp. 

Bono nega el gol a Lewy

L'energia del migcampista més avançat de la medul·lar culer ha originat la primera ocasió del matx. Un cop de cap a l'espai de Gavi ha connectat amb Lewandowski, que s'ha topat amb les extremitats de Bono. Un porter que ha notat cada vegada més l'alè atacant barcelonista, però que ha estat capaç d'anul·lar un nou xut del 9. Les llargues possessions dels de Xavi han enfocat el perill. Un estat només provocat pel Barça. Dominador del futbol davant un Sevilla concentrat en defensar i en espolsar-se la pilota dels peus. 

Quan l'elenc de Sampaoli ha decidit comparèixer en atac, els defenses barcelonistes s'han mostrat sempre solvents. El conjunt de Nervión ha pogut equilibrar el pes del partit i ha monopolitzat moments. Ara bé, ni el control sostingut blaugrana ni l'aparició fugaç blanc-i-vermella han trencat el 0-0 de la primera part. 

Kessie fabrica el primer i Raphinha, el segon

El partit ha avançat amb el Barça movent el joc. Circulant de costat a costat, els culers han buscat trobar els espais en la rereguarda visitant. Inalterable amb les centrades des de la banda dels barcelonistes. Les rematades exitoses han maldat en aparèixer fins que ha arribat una genialitat de Kessie a l'interior de l'àrea. El 19 ha trobat una escletxa de llum que quasi ningú havia vist. En un pam de terra i envoltat de rivals, l'ivorià s'ha girat i ha filtrat una assistència sublim cap a Jordi Alba. El lateral, amb el braçalet de capità, ha desfermat l'alegria de l'Spotify Camp Nou amb un xut creuat. El gol ha tardat a arribar, però ha valgut la pena. 

Aquest 1-0 ha reescrit el guió; golejador, això sí. Els de Xavi han continuat amb la batuta de la possessió. I, d'aquesta manera, ha arribat el 2-0. Reunint qualitat i passió, l'Estadi ha corejat amb vehemència el nom de Gavi. Per moltes celebracions que s'hagin cridat a l'Spotify Camp Nou, el petó de Gavi a l'escut del Barça quedarà en la retina de l'afició culer. Una festivitat produïda gràcies a l'enaltiment del 6 d'una assistència sensacional de Raphinha per reafirmar la superioritat barcelonista.

3-0 i +8 punts al capdamunt de la Lliga

La felicitat blaugrana s'ha sostingut. Pocs minuts després, l'extrem brasiler, que també s'ha besat la samarreta, s'ha vestit de golejador per posar el 3-0. Aquesta vegada la passada de gol ha sortit de les botes de Jordi Alba. Un conjunt barcelonista desfrenat i alegre ha fet gaudir els 77.987 espectadors i espectadores. Més amb el triomf final. Uns tres punts més al capdamunt de la classificació per iniciar la segona volta amb vuit punts de marge respecte al segon. Encara queda molt de camí per recórrer a la Lliga, però el cant de Barça ha ressonat amb força. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut