Entrenament sobre la gespa de l'Estadi Prince Faisal

Entrenament sobre la gespa de l'Estadi Prince Faisal

Els disponibles del primer equip han dut a terme la darrera sessió abans de les semifinals de la Supercopa contra el Betis

El FC Barcelona ja compta les hores per a les semifinals de la Supercopa d'Espanya contra el Betis. Aquest dijous, a partir de les 20 hores (22 h a l'Aràbia), l'equip que entrena Xavi Hernández buscarà una plaça per a la gran final del diumenge, que es disputarà al King Fahd Stadium de Riad. 

 

I per afrontar aquesta Supercopa, i després de les rodes de premsa de Xavi i Sergi Roberto, aquest dimecres el conjunt blaugrana ha dut a terme la darrera sessió d'entrenament abans del debut contra el Betis. Ho ha fet sobre la gespa d'un altre estadi saudita, el Prince Faisal també de Riad, instal·lació de l’Al Hilal, per tal d'acabar d'ultimar els detalls del duel.

Una jornada que ha comptat amb els 24 jugadors citats per a aquests dies: Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Memphis, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas. És a dir, la totalitat de la plantilla. Cal recordar que, abans del duel, dos jugadors hauran de ser descartats.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut