Sergi Roberto:

Sergi Roberto: "L'equip està en un moment molt bo per guanyar un títol"

Un dels capitans del Barça ha analitzat com arriba l'equip i les seves opcions en la Supercopa en la prèvia del Betis - Barça de semifinals

Aquest dijous comença la Supercopa d'Espanya per al FC Barcelona. Ho farà contra el Betis, en la segona semifinal d'aquesta edició de la competició, al King Fahd Stadium de Riad. I, abans d'aquesta eliminatòria, tant Xavi com un dels capitans del Barça, el reusenc Sergi Roberto, han sortit en roda de premsa per valorar aquest enfrontament. 

 

Roberto ha analitzat les opcions del Barça i ha parlat de la situació actual de l'equip, que considera positiva: "Venim amb una bona dinàmica després de posar-nos líders al Metropolitano i ara l'equip té moltes ganes de guanyar la Supercopa amb aquest format. Des que va canviar, encara no la hem pogut guanyar i això és un punt extra. A més, tenim jugadors joves que encara no han guanyat títols i serà important per poder afrontar el que queda de temporada amb més moral. Estaria molt bé poder aixecar-la ara, a meitat de temporada”.

I és que per al tercer capità del Barça "arribar a l'Aràbia Saudita com a líders a la Lliga és positiu, perquè això vol dir que estem fent bé les coses". "Crec que l'equip està en un moment molt bo per guanyar un títol. És una segona meitat de la temporada molt ambiciosa tant per a l'equip com per a mi. Esperem acabar-la aixecant algun trofeu”, ha afegit. 

"Serà un partit molt disputat"

Sergi Roberto ha parlat també sobre el rival del Barça a les semifinals, el Betis, un equip "que fa temps que aposta per un bon futbol": "Té jugadors amb molta qualitat i esperem un partit obert, en què els dos equips voldrem tenir el control de la pilota. Tant de bo dominem nosaltres i guanyem. Serà una eliminatòria molt maca de veure per a l'aficionat". 

A més a més, ha comentat: "Serà un partit molt disputat. Esperem guanyar el primer títol des que Xavi està amb nosaltres. Ell ja va assentar les bases quan va arribar i hem treballat molt, però sí que és cert que guanyar títols ajuda a que tot vagi millor. Estem en el bon camí, seria molt maco i aquesta setmana l'afrontem amb molta il·lusió".

Per una altra banda, Sergi Roberto també ha parlat sobre el seu estat de forma, després de passar per unes molèsties. És per això que ara "espero afrontar el 2023 de la millor manera possible i que pugui donar el màxim per a l'equip, allà on l'entrenador em necessiti". "Espero estar bé físicament, perquè llavors podré rendir molt bé. Estic treballant més que mai", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut