El pronòstic dels fans de cara al Mundial

El pronòstic dels fans de cara al Mundial

Quin culer arribarà més lluny? Qui marcarà més gols? Aquests són els resultats de la porra en clau blaugrana per a la Copa del Món!

Aquest diumenge ha donat inici el Mundial de Qatar 2022 i amb ell, fins a 17 jugadors culers buscaran la glòria. En els darrers dies, hem preguntat als aficionats i aficionades culers la 'porra' del Mundial en clau blaugrana, amb diverses preguntes sobre els protagonistes barcelonistes. A continuació, repassem els resultats més destacats!

Segons els fans, les seleccions amb representació blaugrana amb més possibilitats de guanyar el Mundial són Brasil i Espanya, amb un 38% d'opcions per a cadascuna. A més, entre els vuit jugadors del Barça de la selecció espanyola, l'afició creu, amb gairebé un 70% dels vots, que qui més minuts jugarà serà Pedri, seguit de Sergio Busquets i Gavi.

També relacionat amb el combinat de Luis Enrique, en el matx que s'enfrontarà a l'Alemanya de Ter Stegen (primer duel entre culers del Mundial), segons l'afició blaugrana, guanyarà Espanya. Quant a Països Baixos, els aficionats culers creuen que Frenkie de Jong serà escollit més vegades que Memphis com el millor jugador del partit segons la FIFA.

Pel que fa a golejadors, els blaugrana creuen que Lewandowski serà el culer que més gols marcarà amb gairebé un 60% dels vots, seguit de Memphis, Ferran Torres i Ansu Fati. Concretament, l'afició creu que Lewandowski marcarà entre quatre i sis gols (45%), mentre que un 35% creu que marcarà entre un i tres gols.

Finalment, pel que fa a la França de Dembélé i Kounde, que espera ser la primera selecció a defensar amb èxit el trofeu de campió des del Brasil el 1962, els fans creuen majoritàriament que arribaran fins a les semifinals (40% dels vots). A més, creuen que l'Uruguai d'Araujo acabarà segona al seu grup (48%), i en quant a la Dinamarca de Crhistensen, molta igualtat en si arribarà fins a vuitens (48%) o a quarts (42%). 

mini_all convos

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut