Gerard Piqué i una fotografia per a la història

Gerard Piqué i una fotografia per a la història

El central blaugrana s'acomiada del Barça amb un total de 30 títols, els quals ha volgut reunir en una mateixa imatge

Gerard Piqué ja és llegenda. El central barceloní s'ha acomiadat del club de la seva vida després de 14 anys al primer equip i una carrera brillant. Un culer de naixement que diu adéu amb l'estima de tota una afició, gràcies al seu futbol, al seu compromís, al seu caràcter i a la seva entrega, sempre a favor del Barça.

Sota el braç s'emporta una infinitat de records i una col·lecció de títols envejable. Concretament 30 trofeus, repartits en 8 Lligues, 3 Champions, 7 Copes del Rei, 3 Mundial de Clubs, 6 Supercopes d'Espanya i 3 Supercopes d'Europa.

mini_Gerard_Baixa-004

Precisament els 30 títols han estat els protagonistes de l'última fotografia de Gerard Piqué sobre la gespa de l'Spotify Camp Nou, un escenari que l'ha vist fer-se gran. Una imatge que el central català guardarà amb molta estima i que posa punt i final a la seva trajectòria com a futbolista. 

"Poder ajuntar totes aquestes copes és un record inoblidable, molt valuós", ha comentat Gerard Piqué, a banda d'afegir: "Va ser una nit inesperada. El Club es va portar fantàsticament bé i va preparar una gran festa, en què tot va sortir rodat. Tant per a mi com per a la meva família va ser un dia molt especial que ens quedarem per sempre".

 

Més endavant, Piqué entregarà la samarreta d'aquest darrer partit a l'Spotify Camp Nou contra l'Almeria al Museu del Club. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut