Kounde i Dembélé, convocats per al Mundial

Kounde i Dembélé, convocats per al Mundial

Els dos jugadors blaugranes formen part de la llista de Deschamps per jugar el Mundial de Qatar

Cada vegada queda menys perquè comenci el Mundial de Qatar 2022 i seran molts els blaugranes els que el disputaran. Aquest cop, la vigent campiona del món, França, ha anunciat la seva llista de convocats per al Mundial que es jugarà a partir del 20 de novembre. I en aquesta llista trobem amb dos jugadors blaugranes: Jules Kounde i Ousmane Dembélé.

El primer Mundial de Kounde

Jules Kounde disputarà el seu segon torneig amb la selecció absoluta després de l'Eurocopa del 2021, on va jugar un partit. El central va debutar amb França el 2 de juny del 2021 en un amistós davant Gal·les, i de moment ha jugat un total de 12 partits amb l'absoluta.

Per la seva banda, Ousmane Dembélé ja sap el que és jugar un Mundial… i guanyar-lo. Va ser campió del món el 2018, quan va participar en quatre partits. També va disputar l'Eurocopa del 2021, on va disputar dos partits abans de caure lesionat davant Hongria. L'extrem va debutar amb França l'1 de setembre del 2016 en un amistós davant Itàlia, i ha jugat 28 partits i ha marcat quatre gols amb els francesos.

A més, a la llista de 25 jugadors que ha escollit Didier Deschamps es troba l'exblaugrana Antoine Griezmann.  

La campiona del món forma part del grup D i debutarà el 22 de novembre davant Austràlia. Posteriorment s'enfrontarà a Dinamarca (26 de novembre) i Tunísia (30 de novembre).

La llista completa

Els 25 jugadors francesos convocats són: Alphonse Areola (West Ham), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes), Lucas Hernandez (Bayern), Théo Hernandez (Milan), Presnel Kimpembe (PSG), Ibrahima Konaté (Liverpool), Jules Kounde (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern), Raphaël Varane (Manchester United), Eduardo Camavinga (Madrid), Youssouf Fofana (Mónaco), Mattéo Guendouzi (OM), Adrien Rabiot (Juventus), Aurélien Tchouaméni (Madrid), Jordan Veretout (OM), Karim Benzema (Madrid), Kingsley Coman (Bayern), Ousmane Dembélé (FC Barcelona), Olivier Giroud (Milan), Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), Kylian Mbappé (PSG) i Christopher Nkunku (Leipzig).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut