Marcar primer, sinònim de victòria culer

Marcar primer, sinònim de victòria culer

Sempre que el Barça s’ha avançat al marcador aquesta temporada a la Lliga ha aconseguit la victòria

Marcar primer és sinònim de victòria. Els culers són l'equip de la Lliga que més vegades ha marcat el primer gol d'un partit i no ha perdut cap punt aquesta temporada. Cosa que significa, que sempre que els de Xavi s'han avançat al marcador a la Lliga s'han emportat els tres punts del partit.

Si repassem resultats, els únics partits en què el Barça no ha marcat el primer gol del partit, han estat a la primera jornada de Lliga, davant el Rayo Vallecano (0-0) i al Clàssic, on el primer gol va ser de Benzema pel Reial Madrid i el Barça va acabar perdent per 3-1.

Mentre que a tota la resta de partits, en 10, el Barça ha estat el primer a obrir el marcador, i cada vegada que ho ha fet, ha guanyat el partit. Per tant, al Barça no li han remuntat cap matx. De fet, només en una ocasió al Barça li han empatat un partit després de marcar primer: va ser contra la Reial Societat però els de Xavi van acabar guanyant per 1-4.

L’Almeria, un equip perillós a les primeres parts

En canvi, el proper rival culer, l'Almeria, té unes dades totalment oposades als blaugranes. I és que els andalusos són el segon equip de la Lliga que més punts ha perdut després de posar-se per davant al marcador, per darrere de l'Elx. L'Almeria ha perdut fins a vuit punts aquesta temporada després d'obrir el marcador. Fins en tres partits diferents l'equip de Rubi s'ha posat per davant i no ha acabat guanyant el partit: davant el Madrid (1-2), l'Elx (1-1) i el Vila-real (1-2).

La bona ratxa del Barça marcant primer es posarà a prova contra l’Almeria, que és l'equip de Primera Divisió amb el percentatge més alt de gols marcats a la primera meitat. Els andalusos han marcat un total de 15 gols aquesta temporada, i 10 d'ells han estat en els primers 45 minuts de partit, el que significa un 67% dels gols.

Així que el Barça hauria d'estar preparat, en cas de rebre el primer gol del partit, d'aconseguir la primera remuntada d'aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut