Barça - Celta: Triomf d'ofici (1-0)

Barça - Celta: Triomf d'ofici (1-0)

Els homes de Xavi Hernández finalitzen una jornada més com a líders després de superar al conjunt gallec gràcies a un solitari gol de Pedri

Triomf de líder (1-0). En un duel on hi ha hagut dos partits molt diferenciats, els homes de Xavi Hernández han sabut brillar amb pilota durant els primers minuts d’enfrontament i patir durant el segon temps per endur-se una treballada victòria casa gràcies a un solitari gol de Pedri, anotat en el primer acte, quan el joc culer més brillava.  

Amb aquest resultat, el conjunt barceloní finalitza la vuitena jornada de Lliga amb tres punts més que permeten a l’equip blaugrana continuar invicte a la competició domèstica i mantenir el liderat conquerit la setmana anterior. 

 

El ‘8’ culer obre la llauna...

Voraç en l'inici, el Barça ha saltat a la gespa de l’Spotify Camp Nou amb la mirada posada en la pilota. Ella era la protagonista, i els homes de Xavi la movien amb la suficient rapidesa per desdibuixar a una defensa ‘celeste’ que no tenia més remei que aplegar-se a les immediateses de la seva àrea. Així, mentre Raphinha, Lewandowski i Ferran s’apuntaven les primeres ocasions del duel, Pedri ha estat l’encarregat de fer aixecar dels seus seients de manera definitiva al públic culer. El mag de Tegeste ha estat el més murri de tots en recollir un rebot dintre de l’àrea i introduir la pilota al fons de la xarxa gallega amb un subtil toc sense oposició (1-0, min. 16).

Un cop trobada la primera diana, el partit ha entrat en una fase més oberta. Els homes d’Eduardo Coudet han estirat línies i han decidit optar per una pressió molt més avançada. Això ha propiciat que els visitants comencessin a sumar les primeres arribades contra la porteria defensada per Ter Stegen; tanmateix, la reacció dels culers ha estat de caràcter i gràcies a l’aplom defensiu demostrat per tota la rereguarda blaugrana, la incombustible energia de Gavi en la medul·lar i el talent en la conducció d’un Pedri que, amb una sensacional sotana ha tornat a fer esclatar de rauxa al coliseu barcelonista, els de Xavi han pogut marxar al descans manant en l’electrònic.

... i la defensa blaugrana s’imposa en el segon temps

Després del pas per als vestidors, la dinàmica ha continuat sent semblant a la viscuda durant els darrers minuts del primer acte. Els gallecs continuaven arriscant amb pilota i això es traduïa en arribades que cada cop eren de més pes. De fet, els visitants han estat capaços d’introduir la pilota al fons de la xarxa culer, però una clara posició en fora de joc de Larsen ha invalidat la jugada.

Davant aquest context, Xavi Hernández ha mogut fitxa i ha donat entrada de manera simultània a F. de Jong, que reapareixia després de lesió, Dembélé i Ansu Fati. El reguitzell de canvis del tècnic barceloní ha donat aire fresc a l’àtac culer i els locals han pogut tornar a recuperar el control del partit instal·lant-se en camp contrari.  

Ara bé, això no ha estat suficient per aturar l’ímpetu ‘celtiña’. El conjunt d’Eduardo Coudet ho ha continuat intentat de manera insistent per totes les vies possibles, però sempre es topaven sigui amb una cama d’un defensor culer sigui amb les extremitats d'un Ter Stegen que amb aquest imponent partit ha allargat la seva ratxa d’imbatibilitat. Pràcticament en la darrera jugada de partit, els visitants han gaudit de la seva millor ocasió, però la fusta de la porteria blaugrana ha repel·lit un vigorós xut des de dintre de l’àrea i el resultat ha acabat sent favorable als locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut