Mallorca- Barça | Prèvia: Un Barça de rècord visita Mallorca

Mallorca- Barça | Prèvia: Un Barça de rècord visita Mallorca

Els homes de Xavi viatjaran a Mallorca amb l'objectiu de prolongar el seu bon moment després de l'aturada de seleccions

Després de l'aturada de la lliga per a la disputa de la jornada FIFA de seleccions, el campionat espanyol es reprèn aquest cap de setmana amb la disputa de la setena jornada. El rumb del Barça passarà per Mallorca on l'equip de Xavi Hernández s'enfrontarà, aquest dissabte, al RCD Mallorca, al Visit Mallorca Estadi, en un partit que es disputarà a les 21 hores (hora de Barcelona).

L'entrenador de Terrassa haurà de cobrir les diverses baixes que té l'equip, que no podrà comptar amb els lesionats: Ronald Araujo, Jules Kounde, Hèctor Bellerín, Frenkie de Jong i Memphis. Tanmateix, l'expedició culer tractarà de sumar els tres punts davant d'un equip mallorquí que ha començat la temporada amb bon peu.

Últimes visites a Mallorca

El Visit Mallorca Estadi és un camp que li ha portat fortuna als blaugranes les últimes temporades. Els culers no perden en territori balear des del 2009, en un partit en què Pep Guardiola era l'entrenador barcelonista d'un equip que ja s'havia proclamat campió de lliga. Des d'aquesta desfeta, el Barça ha comptat les seves 12 visites a Mallorca amb triomfs, sumant 36 punts de 36 possibles.

2022-01-02 MALLORCA-BARCELONA 15

Tanmateix, els últims mesos el Mallorca ha convertit al Visit Mallorca Estadi un fortí. De fet, l'equip vermelló porta quatre victòries dels últims set partits jugats al seu estadi en Lliga, amb un balanç de 14 de 21 punts possibles a casa.

A més, l'equip dirigit pel mexicà Javier Aguirre ha començat la temporada de manera positiva. L'equip mallorquinista s'ha destacat per la seva solidesa defensiva en aquest inici de curs, sumant fins a 8 punts i encaixant, només, 6 gols en aquestes primeres 6 jornades de lliga.

El RCD Mallorca compta amb 6 futbolistes internacionals a la seva plantilla que s'han desplaçat amb les seves seleccions durant aquesta aturada de la lliga. El davanter Vedat Muriqi amb Kosovo, que ha marcat tres gols en aquesta jornada FIFA, Kang In Lee amb Corea del sud, Iddrisu Baba amb Ghana, Martin Valjent amb Eslovaquia i, finalment, el porter Leo Román amb la selecció espanyola sub21.

Els culers volen seguir amb el seu bon moment

Per la seva banda, Xavi Hernández ha vist com la jornada FIFA ha compromès el moment del seu equip. Ronald Araujo, Jules Kounde, Frenkie de Jong i Memphis han caigut lesionats mentre disputaven els partits amb els seus respectius combinats nacionals i Héctor Bellerín va notar molèsties durant un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tanmateix, els blaugranes no volen deixar que aquests contratemps frenin el seu gran moment. Els homes de Xavi Hernández acumulen una ratxa de cinc victòries consecutives al campionat nacional, on són l'equip més golejador amb 18 dianes anotades i el menys golejat amb només un gol encaixat a la porteria defensada per Marc-André ter Stegen.

De fet, si el porter alemany, que arriba de completar dos grans partits amb la seva selecció, aconsegueix no encaixar cap gol en els primers 56 minuts de partit superarà el seu rècord personal de més minuts consecutius de lliga sense rebre gol. Actualment, en porta 444 des de que va encaixar aquell gol d'Isak en la victòria al Reale Arena i la seva fita està en 500 la temporada 2019/20. La mateixa temporada en la qual va aconseguir deixar la seva porteria imbatuda en cinc partits de Lliga consecutius, una altra xifra que podria igualar a Mallorca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut