Reial Societat - Barça: Aquest Barça ja carbura (1-4)

Reial Societat - Barça: Aquest Barça ja carbura (1-4)

Un doblet de Lewandowski i els gols d'Ansu Fati i Dembélé donen els primers tres punts del campionat a l'equip de Xavi Hernández, en el primer desplaçament de la Lliga

Ja tenim aquí els primers tres punts de la temporada. El Barça de Xavi Hernández ha aconseguit vèncer la Reial Societat al Reale Arena, una visita que mai ha estat senzilla per a l'equip culer. Els futbolistes txuriurdins han venut cara la seva pell, però els blaugranes han disputat un partit molt seriós i han patit per acabar sumant, ara sí, els primers tres punts de la temporada. Un doblet de Lewandowski i els gols de Dembélé i Ansu Fati, que ha canviat el partit amb la seva participació, han estat decisius. 

 

Primera part intensa

El partit no podia començar de millor manera per als homes de Xavi. I és que en la primera possessió dels blaugranes, Balde ha conduit un gran contraatac i ha centrat perquè Lewandowski, amb un gran moviment de 9, celebrés el seu primer gol oficial amb la samarreta blaugrana (0-1, min 1) el dia del seu 34è aniversari. 

La Reial Societat, però, ha contestat amb la mateixa contundència pocs minuts després. Una pèrdua en la sortida de pilota ha propiciat una ràpida jugada dels locals que ha acabat amb Isak encarant Ter Stegen i superant el porter barcelonista (1-1, min 6). Així, el partit ha tornat a l'empat inicial i els dos equips han deixat clara la seva intenció de donar un bon espectacle.

La resta del primer temps ha continuat amb un ritme frenètic i oportunitats per a tots dos equips sense que cap d'aquestes acabés al fons de la xarxa. La figura de Ter Stegen ha emergit, una vegada més, amb dues aturades providencials per mantenir l'empat al marcador abans del pas pels vestidors.

Els canvis acceleren el Barça

A l'inici de la segona meitat, la Reial ha estat més incisiva als primers minuts, però entre la defensa blaugrana, comandada per una línia de tres centrals formada per Eric, Christensen i Araujo, i Ter Stegen, han aconseguit frenar l'ímpetu txuri-urdin i mantenir l'empat al marcador.

Xavi ha fet canvis ofensius per dinamitzar l'atac culer i, ràpidament, s'ha vist el resultat de les modificacions del tècnic blaugrana. En una de les primeres pilotes que ha tocat, Ansu Fati ha fet una espectacular assistència de taló per a Dembélé que, escorat a la banda esquerra de l'àrea realista, ha definit creuant la pilota i posant els culers per davant en el marcador (1-2, min 68).

RealSociedad_FCB-108

Gairebé immediatament després, Pedri, des de la frontal, ha filtrat una gran pilota per a Ansu, que novament, ha assistit, en aquest cas a Lewandowski, i el polonès ha marcat el seu segon gol de la nit (1-3, min 69).

Els gols han aportat confiança i tranquil·litat als homes de Xavi, que han continuat buscant la porteria d'un equip guipuscoà que ha volgut refer-se dels dos gols blaugranes. Però una nova jugada d'atac dels culers ha acabat amb una espectacular assistència de Lewandowski, que ha trobat, a la seva esquena, Ansu Fati, que ha definit a la perfecció per anotar la seva primera diana de la temporada i posar, així, el quart gol al marcador (1-4, min 79).

Així doncs, el Barça ha sabut patir i ha acabat sumant els tres punts en un dels camps més complicats de Primera. L'equip troba així un triomf en el primer partit a domicili que disputa aquesta temporada i suma ja 4 punts en el campionat espanyol. Aquest dimecres, l'equip disputarà un partit benèfic a l'Spotify Camp Nou contra el Manchester City per recaptar fons per a la investigació de l'ELA.

Un enfrontament que es jugarà abans del retorn de la Lliga, també a l'Spotify Camp Nou amb el partit contra el Reial Valladolid el proper diumenge dia 29 d'agost, a les 19:30 hores, a la tercera jornada del campionat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut