Cinc coses que cal saber del Mallorca-Barça

Consulta totes les dades que has de saber abans de la visita blaugrana al camp balear

El conjunt de Xavi Hernández visita el camp balear amb l’objectiu de mantenir la mateixa dinàmica de joc i resultats prèvia a l’aturada de seleccions. Per fer-ho, els blaugranes hauran d’imposar-se a un Mallorca que està classificat en el lloc desè. Repassem algunes dades interessants que cal saber abans d’aquest enfrontament:

12 victòries en les últimes 13 visites

El Barça ha aconseguit emportar-se els tres punts del camp del Mallorca en 12 dels últims 13 partits jugats com a visitant. L’última derrota al Visit Mallorca Estadi va ser amb Pep Guardiola a la banqueta al maig del 2009 (2-1), quan els culers ja eren campions de Lliga. Els blaugranes, per tant, han sumat 36 de 39 punts possibles. S'allargarà la ratxa?

El Mallorca s’ha fet fort a casa

El conjunt balear ha guanyat quatre partits dels últims set jugats al seu estadi a la Lliga. Amb aquest balanç de 14 de 21 punts possibles a casa, el Mallorca ha convertit el Visit Mallorca Estadi en un fortí.

La mida presa a Aguirre?

L’actual entrenador del Mallorca, Javier Aguirre, ha patit 16 derrotes de Lliga contra el Barça en els diferents equips que ha entrenat. El seu últim balanç és de 10 derrotes consecutives contra el conjunt blaugrana.

Un Lewandowski de rècord

En els sis primers partits el davanter polonès ha marcat vuit gols a la Lliga. Només dos jugadors han superat aquesta xifra en els set primers partits. Es tracta de Cristiano Ronaldo, amb 10 gols a la temporada 2014/15 i Leo Messi, amb 9 a la temporada 2017/18.

Ter Stegen pot fer història

Si el porter alemany aconsegueix no encaixar cap gol en els primers 56 minuts de partit superarà el seu rècord personal amb més minuts consecutius sense rebre cap gol a la Lliga. Actualment en porta 444 i la seva fita està en 500 a la temporada 2019/20. Aquella mateixa temporada va aconseguir deixar la porteria a zero en cinc partits de Lliga consecutius i és una xifra que pot igualar al camp del Mallorca si no rep cap gol. I al camp dels balear ja ho ha aconseguit en els dos partits que hi ha disputat, amb dues victòries deixant la porteria a zero.