Héctor Bellerín i Marcos Alonso visiten el Museu i la Barça Store de l'Spotify Camp Nou

Héctor Bellerín i Marcos Alonso visiten el Museu i la Barça Store de l'Spotify Camp Nou

Les dues darreres incorporacions barcelonistes han fet un recorregut per les instal·lacions del Club per conèixer més a fons la història blaugrana

Nou capítol blaugrana per a Héctor Bellerín i Marcos Alonso. Els dos futbolistes que van tancar el mercat d'estiu per al primer equip blaugrana, s'han endinsat al Museu blaugrana i han estampat els seus dorsals a la Barça Store de l'Spotify Camp Nou. 

Després de ser presentats, exercitar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la resta dels nous companys, debutar amb el primer equip blaugrana, el i el 17 han viscut una experiència molt culer; s'han endinsat en la història de l'Entitat. En aquest repàs de les memòries blaugranes, Bellerín i Alonso han vist les vitrines que guarden tots els títols del FC Barcelona. A més, també s'han submergit en una sala interactiva, on han rememorat les fites del Barça, i han experimentat l'emoció de la realitat virtual Barça Virtual Dream.

Posteriorment, els dos defenses han estat en dues de les altres instal·lacions de l'Spotify Camp Nou: la Barça Cafe i la Barça Store. Dos indrets on també se'ls ha vist amb un somriure i on han pogut estampar el seu nom i dorsal a l'elàstica culer, i preparar un cafè. 

Sens dubte, en aquest dia han sumat una nova experiència única blaugrana. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut