Marcos Alonso:

Marcos Alonso: "És molt especial jugar a l'equip on va triomfar el meu pare"

El nou fitxatge blaugrana ha explicat, en arribar a Barcelona, que "al meu cap només hi havia el Barça, és el que volia des de fa temps"

Marcos Alonso ja és a Barcelona. El nou fitxatge blaugrana ha viatjat a la Ciutat Comtal, on properament serà presentat com a nou jugador del FC Barcelona. Serà ​​ la setena incorporació de l'estiu.

El lateral esquerre ha destacat en la seva arribada que “durant la meva carrera, moltes vegades hi ha hagut converses amb el Barça i per fi som aquí”. A més, afegeix: "Estic molt content i amb moltes ganes de començar. Al meu cap només hi havia el Barça, era el que volia des de fa temps. És el següent pas correcte a la meva carrera i tinc moltes ganes de posar-me a les seves ordres".

A més, Marcos recorda també el pas del seu pare, Marcos Alonso, pel FC Barcelona: “És molt especial jugar a l'equip on va triomfar el meu pare i és una altra raó important per ser aquí. Me'n recordo de quan em portava a veure algun partit al Camp Nou, i avui ser aquí és increïble”.

Finalment, també ha parlat del seu futur tècnic i companys: "He parlat alguna vegada amb el míster, i vull aportar el que ell em demani i el que necessiti l'equip. Ja tinc experiència i vull posar-la al servei de l'equip. A més, conec diversos futbolistes de la selecció i antics companys. Tinc moltes ganes de veure'ls i compartir vestidor amb tots”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut