Aubameyang, al Chelsea

Aubameyang, al Chelsea

FC Barcelona i Chelsea Football Club han arribat a un acord pel traspàs del davanter per 12 milions d'euros

El FC Barcelona i el Chelsea Football Club han arribat a un acord pel traspàs del jugador Pierre Emerick Aubameyang per 12 milions d'euros.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Aubameyang per la professionalitat, el compromís, la dedicació i el tracte sempre positiu i proper que ha mostrat sempre cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana, i li desitja sort i èxits en el futur. Gràcies pel teu somriure que ha transmès alegria dins i fora del terreny de joc. El Barça sempre serà casa teva.

24 partits com a culer i sempre lligats al gol 

El FC Barcelona va anunciar l’arribada de Pierre-Emerick Aubameyang a la disciplina blaugrana el 2 de febrer de 2022, després que el davanter gabonès rescindís el seu contracte amb l’Arsenal Football Club. D'aquesta manera, el davanter de 33 anys va arribar al Club després de completar una etapa de quatre anys al conjunt londinenc.  

Com a culer, el rendiment d’Aubameyang va continuar sent notable. El gabonès es va convertir en el quart fitxatge del Club en el mercat d’hivern i des dels primers partits sota les ordres de Xavi Hernández va aportar tot el seu gol i sacrifici. 

Màxim golejador de la temporada 2021/22 

Auba va marcar un total de 13 gols en els 24 partits que va jugar amb la samarreta blaugrana i, en només quatre mesos, es va convertir en el màxim golejador de l’equip, empatat amb Memphis, que també en va sumar 13.  

Especialment recordats seran els dos gols que va anotar en la golejada al Santiago Bernabéu (0-4) i el hat-trick que va aconseguir contra el València a Mestella (1-4) en el seu primer partit com a titular amb el Barça. En el seu darrer matx com a barcelonista, contra el City en un partit per una bona causa, va tornar a deixar estampat el seu nom a la xarxa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut