91.062 gràcies

91.062 gràcies

La millor assistència en un partit de futbol masculí al Camp Nou, des del desembre del 2019, va contribuir a una jornada festiva i amb molt d'èxit

Un total de 91.062 persones es van reunir a l’Spotify Camp Nou amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació de l’ELA, l’esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia neurodegenerativa que actualment no té cura. Una iniciativa liderada pel qui fou jugador i tècnic del Club, Juan Carlos Unzué, que va ser diagnosticat d’ELA fa dos anys. És tracta de la xifra d’assistència més alta en un partit de futbol masculí a casa des del 18 de desembre del 2019, quan es van aplegar 93.426 assistents per veure el Barça-Madrid de la temporada 2019/20.

El beneficis obtinguts per la disputa del partit seran destinats a la Fundación Luzón, que treballa per trobar una cura a la malaltia. Ja està en curs el procés de certificació i auditoria dels ingressos aconseguits fins ahir en els diferents àmbits, com la venda de localitats, la fila zero, la venda d’elements de marxandatge o els drets de televisió. Cal tenir present que, a banda de l’Estat espanyol, el senyal del partit es va distribuir a 140 països. Cal recordar que encara es poden seguir fent aportacions a través del web de la Fundación Luzón, o a través de Bizum al 02598.

En uns dies es podrà concretar la quantitat recaptada, que es farà pública i es lliurarà a la Fundación Luzón.

Al final del partit, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, va fer una valoració molt satisfactòria d’aquesta iniciativa amb tant d'èxit: “Vull agrair als aficionats que s’han compromès en aquest partit per la vida i també al Manchester City. Estic molt emocionat. El Barça ha demostrat novament perquè és més que un club. El que fa Juan Carlos Unzué és exemplar; la seva força interior i l’esperit de lluita transmeten bondat i il·lusió. Hem de donar resposta i que la llei de l’ELA que Juan Carlos reclama es promulgui i pugui ser una realitat.”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut