Barça - Manchester City: Dosi de gols solidaris (3-3)

Barça - Manchester City: Dosi de gols solidaris (3-3)

En una jornada benèfica per a la investigació de l'ELA, un Spotify Camp Nou unit per aquesta gran causa ha viscut l'empat culer davant el conjunt anglès

Normalment, quan acaba un partit, el resultat s'endú quasi tota la importància. En aquest FC Barcelona - Manchester City l'empat ha quedat a l'ombra. Les llums han il·luminat la lluita contra l'ELA, el principal motiu d'aquest duel brillant entre blaugranes i sky blues, que han presenciat els 91.062 culers units a l'Spotify Camp Nou per una bona causa. 


 
El matx ha comptat amb noms de qualitat sobre la catifa verda de l'Estadi. Iñaki Peña, Sergi Roberto, Kounde, Piqué, Jordi Alba, Sergio, Kessie, De Jong, Raphinha, Ferran Torres i Aubameyang en l’alineació barcelonista; Ortega Moreno, Lewis, Walker, Dias, Gómez, Phillips, Bernardo, Palmer, Mahrez, Álvarez i Foden, en el costat anglès. Ara bé, sens dubte, una de les figures més destacades ha estat la de Juan Carlos Unzué

Els visitants s'avancen, tot i el control culer

Els aplaudiments cap a l'exporter barcelonista han estat els teloners de l'eufòria generada pel joc i les primeres ocasions locals. Movent la pilota, els culers, que han estrenat la nova tercera equipació, han encarat la porteria d'Ortega Moreno. Aubameyang, Kessie i Raphinha han estat a prop del gol. Els de Xavi han dominat, amb triangulacions que han delectat l'afició, però els de Pep Guardiola han colpejat en una acció aïllada i de mala sort. Álvarez ha estat atent quan a Iñaki Peña li ha relliscat la pilota dels guants. 

El matx ha desfilat pel mateix camí. La possessió, dinamitada per les conduccions de Frenkie de Jong, ha ballat al ritme barcelonista. Ara bé, l'empat ha arribat en una jugada a pilota parada. Una centrada de Raphinha, amb la col·laboració d'un refús, ha arribat a botes d'Aubameyang. El gabonès ha connectat un potent xut per posar l'1-1. La igualada de l'electrònic també s'ha traslladat a la gespa, ja que Barça i City han alternat la batuta.  

Intercanvi de dianes

Si en la primera meitat el Barça ha començat amb una embranzida atacant, a la segona tot ha canviat. El City ha posat setge a la porteria d'Iñaki Peña, ovacionat per negar el gol visitant, i també han portat el ritme de joc. Xavi, acompanyat per Unzué a la banqueta en el segon període, ha fet entrar noms nous per sacsejar el guió. Ansu Fati, que ha lluït el braçal de capità, Eric, Memphis, Gavi i Balde han estat els canvis.

Precisament, el 30 ha donat aire als culers amb una pressió avançada. El Barça, a través de Frenkie de Jong, ha aprofitat el moment de respir atacant citizen, aturat momentàniament amb aquest 2-1, però reprès amb l'empat dels de Guardiola, que ha posat més pólvora amb l'entrada de Haaland. 

L'estat de frenesí anotador també s'ha traslladat sobre el rectangle. En la verticalitat Gavi ha trobat Memphis que s'ha topat amb Ortega Moreno. Un avís del progressiu enlairament del Barça. Certificat, aquesta vegada sí, amb el 3-2 del neerlandès gràcies a una assistència de Sergi Roberto. Els alts decibels dels culers han  continuat amb un driblatge d'Arnau Tenas a Kevin de Bruyne. El porter de la Masia no han pogut evitar l'empat final de Mahrez de penal en els darrers segons.

Aquest 3-3, que ha evitat la tercera derrota de Guardiola com a tècnic visitant a l'Estadi, ha tancat la festa amb una dosi de gols solidaris contra l'ELA a l'Spotify Camp Nou. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut