FC Barcelona – Manchester City: Un gran partit per una gran causa

FC Barcelona – Manchester City: Un gran partit per una gran causa

Els blaugranes rebran a l’Spotify Camp Nou el conjunt dirigit per Pep Guardiola amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació contra l’ELA

Un gran partit per una gran causa. FC Barcelona i Manchester City s’enfrontaran, a partir de les 21.30 hores, en un Spotify Camp Nou que lluirà de gala per presenciar un partit que serà molt més que un amistós. Catalans i anglesos s’uniran en un acte impulsat per Juan Carlos Unzué, exporter i tècnic del Club, que fa poc més de dos anys va ser diagnosticat amb ELA, amb l’objectiu d’aconseguir la millor recaptació possible en benefici de la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica.

D’aquesta manera, els conjunts dirigits per Xavi Hernández i Pep Guardiola se citaran en un partit benèfic que comptarà amb tots els al·licients esportius i, sobretot, extraesportius possibles. Sens dubte, serà una jornada especial arrodonida amb l'estrena de la tercera equipació 2022/23 per part de l'equip culer. 

A més, cal recordar que el duel es podrà seguir arreu del món en directe a través de la plataforma de Barça TV+.

Molt més que un partit  

Barça i Manchester City seran els encarregats d'oferir un gran espectacle futbolístic a una afició que es reunirà a l’Spotify Camp Nou per ajudar  totes les persones que pateixen ELA i intentar obtenir la recaptació més gran que s'hagi aconseguit mai per a la investigació contra aquesta malaltia.

Per assolir aquest propòsit, Juan Carlos Unzué, l’impulsor d’aquest partit solidari, va decidir unir dos símbols del barcelonisme com són Xavi Hernández i Pep Guardiola per omplir l’Estadi culer. De fet, l’exporter navarrès ja havia pensat en l’organització del partit des de feia temps. L’amistós havia de disputar-se l’agost passat, però la pandèmia no va permetre que se celebrés.

Un rival ple de talent 

Així doncs, tot està preparat per viure una jornada especial, que es recordarà més enllà del que passi a la gespa. No obstant això, al terreny de joc també es viurà un duel d’altura. I és que a l’Spotify Camp Nou es mesuraran dos dels equips amb millor plantilla d’Europa que, a més a més, fan un estil de joc molt semblant, i que porten el futbol ofensiu com a bandera.

Futbolistes de primera talla mundial com Robert Lewandowski, Erling Braut Haaland, Pedri o Kevin de Bruyne seran presents en un partit que, en l’apartat esportiu, servirà també per continuar agafant rodatge de cara als primers mesos de competició oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut