Barça- Rayo: La Lliga arrenca a l'Spotify Camp Nou

Barça- Rayo: La Lliga arrenca a l'Spotify Camp Nou

Els de Xavi Hernández estrenaran la temporada a l'Estadi contra el Rayo Vallecano

El Barça estrenarà, aquest dissabte, una nova temporada a la Lliga amb l'esperança de tornar a conquistar el títol lliguer tres temporades després.

L'equip blaugrana iniciarà el camí cap al títol enfrontant-se al Rayo Vallecano a l'Spotify Camp Nou presentant així, la seva candidatura al títol davant de tota la seva l'afició. Una grada de l'Estadi que de segur espera un gran espectacle després d'una pretemporada il·lusionant i un mercat de fitxatges esplèndid, que ha propiciat l'arribada d'alguns dels millors futbolistes del món a la Ciutat comtal.

De fet, els homes de Xavi Hernàndez s'han mantingut invictes en els sis partits de pretemporada que han disputat, dels quals n'han sortit victoriosos en quatre. Una preparació que ha deixat a tots els culers amb ganes de l'inici de la competició oficial per veure si aquestes bones sensacions de pretemporada es traslladen als terrenys de joc un cop començada la Lliga. 

El partit es disputarà aquest dissabte, dia 13 d'agost a les 21:00 hores (hora de Barcelona) a l'Spotify Camp Nou i es podrà seguir per televisió a través de Movistar + i DAZN.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-13_08_22-RAYO

El Rayo vol repetir el bon curs de la temporada passada

El rival dels culers, el Rayo Vallecano, arriba de realitzar un gran any de retorn a la Primera Divisió. Amb Andoni Iraola com a tècnic, l'equip madrileny va acabar la temporada com a 12è classificat de la Lliga, passant bona part de la primera meitat del curs voltant les posicions d'accés a competició europea. Ara, el repte de l'entrenador guipuscoà serà el d'establir a l'equip de la franja a la màxima categoria, i, per fer-ho, tractarà de sumar punts des del primer enfrontament. La temporada passada, els madrilenys ja van demostrar el difícil que és superar-los, vencent els dos duels de lliga davant l'equip culer.

DEMBELE RAYO

L'equip de Vallecas compta entre les seves files amb noms molt reconeguts per als seguidors de la lliga espanyola com els de Diego López, Mario Suàrez o Radamel Falcao; a més del lateral format a les categories inferiors del FC Barcelona Ivan Balliu. L'exblaugrana va ser el capità del Juvenil que va guanyar el triplet la temporada 2010/11, i va estrenar-se amb el Barça B de Luis Enrique aquell mateix curs, tenint continuïtat al filial blaugrana d'Eusebio Sacristán durant les temporades 2011/12 i 2012/13, abans de marxar de l'entitat culer.

Així, tot està a punt ja per a l'inici d'un nou curs a la Lliga espanyola. Serà la primera vegada que Xavi Hernández pugui estrenar-se en aquesta competició des de la primera jornada, i l'objectiu no és altre que el de sumar el màxim de punts possible. Ho intentarà amb el suport d'una plantilla increïble i una afició que, ben segur, es deixarà la veu animant a l'equip. Us esperem a tots els culers, doncs, a l'Spotify Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut