Ousmane Dembélé, el pitxitxi de la pretemporada blaugrana

Ousmane Dembélé, el pitxitxi de la pretemporada blaugrana

El davanter francès ha celebrat fins a cinc gols en una pretemporada on l'equip ha mostrat una gran diversitat d'anotadors

La victòria blaugrana per 6-0 al Gamper marca el final, un any més, de la pretemporada blaugrana. L'equip culer tanca així una preparació en la qual ha disputat fins a sis tests amb l'objectiu d'arribar al retorn de la competició oficial, el pròxim cap de setmana, al màxim. Els homes de Xavi Hernández han sumat quatre victòries i dos empats en aquesta pretemporada, en la que només han encaixat tres gols. En canvi, el registre golejador de l'equip ha estat molt positiu amb 18 gols anotats, amb una mitjana de 3 gols per partit.

Dembélé pitxitxi

Ousmane Dembélé ha estat el màxim golejador blaugrana en aquesta pretemporada. L'extrem francès ha anotat fins a cinc dianes. De fet, el mosquit ha vist porteria en tots els partits de pretemporada que ha participat menys al Clàssic de Las Vegas; i, a més, contra la Juventus de Torí ho va fer per partida doble. L'Inter de Miami, els New York Red Bulls i els Pumes UNAM han estat les seves altres víctimes.

Aubameyang, que ha celebrat tres gols aquesta temporada, ha estat el segon futbolista culer més encertat de cara porteria. El gabonès ha aconseguit perforar la porteria de l'Olot, l'Inter de Miami i els Pumas.

photo_2022-08-07_21-56-32

Raphinha, Memphis i Pedri han estat els futbolistes que han celebrat, per partida doble, un gol durant aquesta pretemporada. Ansu Fati, Gavi, Lewandowski i Frenkie De Jong completen la llista de golejadors.

Raphinha, el més assitent

En l'apartat d'assistències s'ha destacat Raphinha. Al jove extrem brasiler no li ha costat trobar als seus companys tot i la seva recent arribada a l'equip i ha repartit fins a quatre passades de gol. Lewandowski, que al Gamper va mostrar una gran associació amb Pedri, es destaca com el segon futbolista més assistent de la pretemporada amb dues passades de gol. Baldé, Memphis, Jordi Alba, Sergi Roberto, Dest, Sergio Busquets, Pjanic, Pedri, Kessié i, sorprenentment, Ter Stegen, completen la llista de futbolistes assistents en aquesta pretemporada; tots ells amb una assistència.

Pack Hattrick LaLiga

Totes aquestes xifres evidencien un alt rendiment de l'equip que demostra tenir alternatives de molt de nivell en totes les posicions del camp. Ara, serà feina de l'equip tècnic que les bones sensacions que ha deixat aquesta pretemporada es transportin també en l'inici de la competició i la bona entesa dels futbolistes blaugranes serveixi per celebrar més gols, victòries i alegries per a tota l'afició culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut