L’equip ja coneix el Cotton Bowl Stadium

L’equip ja coneix el Cotton Bowl Stadium

La plantilla s’ha exercitat a l’estadi en què afrontarà aquest dimarts, contra la Juventus, el seu tercer partit als Estats Units

L’activitat no s’atura als Estats Units. El primer equip del FC Barcelona ha dut a terme aquest dilluns a la tarda un nou entrenament a Dallas, aquest cop al Cotton Bowl Stadium, l’escenari del tercer partit de la gira pels Estat Units. El duel, que arrencarà a les 19.30 hores (02.30 de la matinada a Barcelona), serà contra la Juventus.

Ha estat una sessió que ha comptat amb tots els disponibles, tot i que el tècnic Xavi Hernández ja ha revelat que Ferran Torres no participarà en el duel contra el conjunt italià

Cal recordar que el Cotton Bowl és un estadi amb una capacitat per a més de 90.000 espectadors i que va acollir fins a sis partits del Mundial 1994, entre els quals compromisos de la selecció espanyola, brasilera i holandesa. 

Ara fa quatre anys, quan el Barça va visitar Dallas per última vegada, el conjunt blaugrana va jugar contra l’AS Roma a l’AT&T Stadium, igual que va fer-ho l’any 2011, quan també va visitar la ciutat texana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut