Xavi: “Hem de ser més constants que la temporada passada”

Xavi: “Hem de ser més constants que la temporada passada”

El tècnic del primer equip creu que la recepta per optar als títols és reviure les bones etapes del curs passat i allargar-les en el temps

En la seva primera roda de premsa de la temporada 2022/23, duta a terme a Dallas (Texas), Xavi Hernández ha revelat la que creu que és la fórmula per optar alts títols: “Hem de ser més constants que la temporada passada. Crec que vam fer partits o etapes molt bones, però ara hem de ser mes constants. Si ho aconseguim fer durant bona part de l’any optarem als títols”, ha declarat.


El tècnic, que va perdre’s el primer de la gira pels Estat Units per raons administratives i de passaport, admet estar “content per com estem entrenant i competint” durant les primeres setmanes de pretemporada. En aquest sentit, reconeix que l’equip està fent “entrenaments més durs a les tardes”, mentre que els últims matins els jugadors estan duent a terme entrenaments d’activació i gimnàs. 

Sobre el partit contra la Juventus d’aquest dimarts, Xavi ha revelat que Ferran Torres seguirà sense jugar. “Té una ferida al peu i li molesta, perquè es una zona de xut. És un futbolista important, però contra la Juventus encara no podrà jugar”, ha afirmat. Ha donat més pistes del quart amistós de pretemporada, el tercer als Estats Units: “La idea és fer rotacions. El més important ara no és el resultat, sinó agafar sensacions. Farem pràcticament dos equips”.

Elogis per a Pablo Torre

L’entrenador del primer equip també ha estat preguntat per Pablo Torre, de qui s’ha desfet en elogis. “Farà dinàmica de primer equip. Estic molt content amb ell. Està entenent molt bé el que volem i té arribada, ambició i gol”, ha explicat. Sobre els minuts que tindrà, ha estat clar: “Quan cregui que no ha de participar amb el primer equip, podrà jugar perfectament amb el filial. És un talent”.

Altes i baixes

Preguntat per Koundé i per les possibles baixes de l’equip, Xavi ha donat poques pistes. Ha explicat que no pot oficialitzar cap nou fitxatge i, alhora, ha reconegut que el Club està “intentant ajudar” els futbolistes que no han viatjat als Estats Units perquè surtin traspassats o cedits. 

Capítol a part mereix la seva resposta sobre Leo Messi, ara al PSG: “Té contracte i és impossible. És el millor futbolista del món i de la història. “Com va dir el president Joan Laporta, tant de bo no s’acabi la historia de Messi amb el Barça, però ara no és el moment per parlar-ne”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut