Barça - Juventus: Amb l’objectiu de seguir guanyant als Estats Units

Barça - Juventus: Amb l’objectiu de seguir guanyant als Estats Units

Els homes de Xavi Hernández s'enfrontaran a l'equip transalpí la matinada del dimarts al dimecres a Dallas

Després de sumar dues victòries en els dos primers partits de pretemporada de la gira nord-americana, a Miami contra l'Inter de Miami (0-6) i a Las Vegas contra el Reial Madrid (0-1), l'expedició blaugrana ja ultima els detalls del tercer matx d'aquesta preparació culer, que es jugarà a Dallas. I la Juventus de Torí serà el rival de l'equip de Xavi Hernández, que vol marxar de Texas conservant el ple de victòries en territori nord-americà.

El partit es disputarà la propera matinada del dimarts al dimecres a les 2.30 hores a Barcelona (19.30 hores del dimarts a Dallas) a l'estadi Cotton Bowl, que compta amb més de 90.000 localitats de capacitat.

Xavi tornarà a disposar al complet de tota l'expedició blaugrana desplaçada als Estats Units per afrontar aquesta cita, amb l'excepció de Ferran Torres, de qui ha dit que encara té una ferida al peu que l'impedeix jugar.

Segon amistós contra la Juventus als Estats Units

Aquest serà el 18è enfrontament de la història entre la Juventus i FC Barcelona. Uns números que, fins ara, compten amb domini blaugrana, ja que ha superat els bianconeri en set ocasions, comptabilitzant també quatre empats i sis derrotes. Un registre que suma 11 partits de Champions League –inclosa la final de Berlín del 2015-, dos de Copa de la UEFA, un de Recopa d'Europa, un Trofeu Joan Gamper i un partit de pretemporada als Estats Units el 2017.

_R5I5578

De fet, aquell estiu, blaugranes i italians es van enfrontar al Metlife Stadium de Nova York, en un partit que va acabar amb victòria culer per 2-1 amb dos gols de Neymar. Chiellini va ser el golejador dels italians aquella nit.

Com arriba la Juventus? 

Fins ara, l'equip del piemont ha disputat dos partits aquest estiu, els quals han acabat tots dos amb victòria per als homes dirigits per Massimiliano Allegri. El primer va ser contra el Pinerolo, de quarta divisió italiana, que va ser golejat per 0-9, i el segon, disputat a Las Vegas contra el Chivas mexicà, va acabar també amb victòria dels italians per 2-0. Paul Pogba, una de les cares noves del conjunt italià, es perdrà el partit per lesió.

La gira no s’atura

Després de la disputa d'aquest partit, l'equip culer es desplaçarà a Nova York, on jugarà l'últim matx d'aquesta gira nord-americana abans de tornar a Barcelona. Serà al Red Bull Arena, contra el New York Red Bull, la matinada del pròxim dissabte a diumenge a la 1:00 (hora de Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut