Gavi: “Soc el primer que està il·lusionat amb aquest equip”

Gavi: “Soc el primer que està il·lusionat amb aquest equip”

El migcampista aposta per una “temporada molt maca i feliç” per al Barça des de Dallas, tercera aturada de la gira pels Estats Units

Gavi encara no és ni major d’edat. El proper 5 d’agost, el dia abans del Trofeu Joan Gamper, celebrarà el seu 18è aniversari. Però el jove andalús ja fa temps que mostra un comportament de futbolista veterà. Sobre la gespa, té personalitat i molt futbol. I també il·lusió, com reconeix des de Dallas: “Estic molt feliç de fer la gira amb l’equip. Soc el primer que està il·lusionat amb aquest equip. Espero que sigui una temporada molt maca i feliç".

 

En aquest sentit, reconeix als mitjans del Club que els fitxatges estan sent molt positius per a la plantilla. “Hem fet molt bons fitxatges i ja es va veure”, declara, en relació amb la victòria en el Clàssic disputat a Las Vegas. Aquell dia tres d’ells van ser titulars: Raphinha va fer la diana guanyadora, Lewandowski va estrenar-se com a culer i Christensen va rendir amb nota a l’eix de la defensa. El quart fitxatge, Kessie, va ser un dels millors de la segona meitat.

Per a Gavi totes aquestes incorporacions fan que el nivell de l’equip creixi. “Els fitxatges són aquí per fer competència i millorar l’equip”, explica. A més, creu que també el poden ajudar a ell mateix: “Feliç de tot el que em diguin els fitxatges, o els veterans”.

Serà la segona temporada per a l’andalús al primer equip. Se la pren “igual que la primera, però amb més experiència”, i assegura que els futbolistes donaran “el màxim” per intentar contentar la culerada. La primera bona notícia ja va ser la victòria al Clàssic, però Gavi espera que sigui només el punt de partida d’una temporada inoblidable. Tant de bo l’encerti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut