Reial Madrid - FC Barcelona: Tot al blaugrana

Reial Madrid - FC Barcelona: Tot al blaugrana

El conjunt de Xavi Hernàndez s’enfronta al seu etern rival a Las Vegas en el Clàssic més diferent dels últims temps

Si es preguntés quin pot ser l’espectacle esportiu més gran del món en la ciutat amb més entreteniment del món, una de les respostes més repetides segurament seria un Clàssic de futbol a Las Vegas. Doncs bé: falten poques hores perquè aquest partit es faci realitat a l’estat de Nevada, capital mundial dels casinos. L’escenari, immillorable, serà l’espectacular Allegiant Stadium, que ja té penjat el cartell de soldout. En aquest cas, l’aposta és clara: tot al blaugrana.

El FC Barcelona s’enfronta al Reial Madrid a partir de les 20 hores (05h de la matinada de dissabte a diumenge a Barcelona) en el que serà el seu tercer amistós de pretemporada, el segon en territori estatunidenc. La primera prova a Miami va acabar amb golejada contra l’Inter de Miami (0-6) i ara Las Vegas acull una prova molt més exigent, contra el vigent campió de Lliga i d’Europa. Tot i que ja se sap que el que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas, de ben segur que el duel servirà per extreure conclusions per a Xavi, sigui quin sigui el resultat.

Possible debut de Lewandowski

Si el partit ja és atractiu de per sí, el possible debut com a blaugrana de Robert Lewandowski encara afegeix més al·licients al duel. El davanter polonès suma dues sessions d’entrenament amb la resta dels companys i tot fa pensar que podria estrenar-se per la porta gran, contra el Reial Madrid, a qui ja va fer-li quatre gols en un mateix partit com a jugador del Borussia Dortmund.

Qui tampoc es perdrà la cita és Xavi Hernàndez, absent el dia de l’Inter de Miami per no haver pogut viatjar abans per raons administratives i de passaport. El seu germà, Òscar Hernàndez, va exercir de primer entrenador aquell dia.

Cal recordar que aquest Clàssic, el quart de tota la història fora de l’Estat espanyol, és tot just el segon dels quatre compromisos que el FC Barcelona jugarà en territori americà. A Dallas espera la Juventus (26 de juliol) i a Nova York els NY Red Bulls (30 de juliol).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut