El FC Barcelona vol mantenir la seva imbatibilitat en els Clàssics de pretemporada als Estats Units

El FC Barcelona vol mantenir la seva imbatibilitat en els Clàssics de pretemporada als Estats Units

Fins al dia d'avui, l'únic Barça-Madrid disputat al continent americà va acabar amb victòria blaugrana

L'expedició blaugrana als Estats Units ja és, des del 21 de juliol, a Las Vegas, Nevada, on ja prepara el segon partit d'aquesta gira nord-americana. Aquest matx es disputarà la matinada del dissabte al diumenge, a les 5.00 (hora de Barcelona), en un enfrontament contra el Reial Madrid a l'imponent Allegiant Stadium, on s'espera un gran ambient. Serà el segon Clàssic de la història que es disputi als Estats Units.

L'únic precedent fins a la data guarda grans records per als culers. Es va disputar el 30 de juliol de 2017 a l'estadi Hard Rock de Miami, i, en aquella ocasió, els homes d'Ernesto Valverde es van imposar a l'equip llavors entrenat per Zinedine Zidane per 2-3. Els gols de Messi, Rakitic i Gerard Piqué van servir per superar les dianes de Kovacic i Asensio.

Sens dubte, que en aquest segon Clàssic de la història als EUA, els homes de Xavi Hernández, que finalment ja ha pogut solucionar els seus problemes de passaport i ja és amb l'equip als Estats Units, hauran de mostrar la seva millor versió si volen mantenir el ple de victòries en Clàssics als Estats Units.

D'altra banda, el tècnic de Terrassa sap molt bé el que és guanyar al conjunt madridista, ja que l'últim enfrontament entre ambdós equips va acabar amb golejada per 0-4 dels blaugranes al Santiago Bernabéu en partit de Lliga. L'equip culer, com en aquella ocasió, haurà de mostrar la seva millor cara si vol mantenir la imbatibilitat davant del Reial Madrid en territori nord-americà, i continuar la dinàmica positiva de la gira nord-americana.

 

Possible debut de Lewandowski

Aquest serà el primer partit en què la darrera incorporació a la plantilla blaugrana, el polonès Robert Lewandowski, estarà a disposició de l'equip tècnic. Per tant, es podria donar un dels debuts més esperats per a tota l'afició blaugrana en un dels partits més especials de la pretemporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut