Eric Garcia i Sergiño Dest, a punt per a la gira dels Estats Units

Eric Garcia i Sergiño Dest, a punt per a la gira dels Estats Units

El central i el lateral van atendre diversos mitjans de comunicació americans per parlar de l’actualitat més recent, que passa per l’estada que els durà a Miami, Las Vegas, Dallas i Nova York

El FC Barcelona inicia aquest cap de setmana la seva gira de pretemporada pels Estats Units. Una estada, que durarà fins al 30 de juliol, que farà que l’equip de Xavi Hernández recorri diverses parts del territori americà, des de Miami a Nova York, passant per Las Vegas i Dallas.

Abans d’iniciar aquest viatge, Eric Garcia i Sergiño Dest van fer una roda de premsa telemàtica amb diversos mitjans de comunicació americans, des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tant Eric com Dest van valorar aquesta gira, especialment els partits que es juguen a Las Vegas, contra el Reial Madrid, i a Dallas, contra la Juventus, i van aprofitar per parlar de l’actualitat blaugrana més recent.

En aquesta roda de premsa telemàtica, van participar mitjans de comunicació internacionals, amb presència als Estats Units com Telemundo, SkySports, Fox Sports, The Philadelphia Inquirer, GOAL, Talksport, Dallas Morning News o Las Vegas Review Journal, entre d’altres.

Eric Garcia: “Ens anirà molt bé per agafar ritme”

El central del Barça Eric Garcia va ser el primer en agafar la paraula. Amb preguntes en castellà i anglès, va comentar que “té moltes ganes d’iniciar aquesta gira” i que creu que “ens anirà molt bé per agafar ritme alt de competició, i més contra equips potents”. “Tot i que és pretemporada, ens prenem aquests enfrontaments amb moltes ganes. Primer, perquè som el Barça i sempre s’ha de guanyar. I segon, perquè ens anirà bé per preparar la temporada”, va assegurar.

I és que Eric Garcia va comentar que “estem treballant molt dur per tornar a col·locar el Barça a dalt, i per recuperar la identitat”. En aquesta línia, va dir que “som gent jove barrejada amb jugadors amb experiència que té moltes ganes de tornar el Club on mereix”. “Segur que ens anirà bé. Tenim les idees molt clares i això és l’important. El grup està compromès i sap què ha de fer. Des d’un començament, Xavi va implantar una sèrie de coses. Especialment tornar a la nostra identitat, perquè és la manera que sabem jugar. Ara tenim moltes ganes que arribin aquests quatre partits de la gira per seguir millorant en aquesta línia”, va afegir.

mini_RP_MitjansAmericans-003

Dest: “Serà una experiència fantàstica”

Per la seva part, l’estatunidenc Sergiño Dest va parlar de les ganes que té de poder fer una gira de pretemporada pels Estats Units amb el Barça. Una experiència que, per a ell, és nova com a jugador de club. “Serà la primera vegada que visqui una estada als Estats Units amb el club. Serà una bona experiència i tindrem l’oportunitat de jugar bons partits durant la nostra estada en unes ciutats interessants. Sabem que farà calor, però es tracta de la pretemporada i tots hem de treballar per preparar-nos de la millor manera possible per aquest nou any”.

Perquè Dest és conscient que “serà una temporada llarga i intensa” i que per això “cal entrenar bé i preparar-se”. El jugador va destacar també que l’equip ha après de l’any passat i s’ha mostrat optimista de cara a aquest nou curs: “Comptem amb molt de talent, hem de formar una nova generació i això és una cosa que necessita temps. Som el Barça, i tothom espera el millor de nosaltres. De tots els jocs difícils que vam viure l’any passat hem après alguna cosa i aquest

any serà una temporada diferent. Tothom està extra motivat, tenim a més el Mundial, i crec que tindrem una gran temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut