Pedri estampa el ‘8’ a la Barça Store de Canaletes

Pedri estampa el ‘8’ a la Barça Store de Canaletes

El jugador del primer equip ha presentat el que serà el seu nou número de dorsal que lluirà a partir d’aquesta temporada 2022/23 i ha signat autògrafs a tots els culers que s’han acostat a la botiga

El jugador del primer equip Pedri ha visitat l’emblemàtica Barça Store de Canaletes per presentar el que serà el seu nou dorsal aquesta temporada 2022/23, el número ‘8’. Per celebrar-ho, aquest divendres el migcampista blaugrana ha estat present a la botiga per signar autògrafs, fer-se fotografies amb els culers i estrenar el seu nou número, que hereta de l’exblaugrana Dani Alves.

El jove jugador canari ha estampat el seu nom i dorsal a la primera equipació amb què jugarà la temporada vinent, que s’inspira en la Barcelona olímpica en el 30è aniversari dels Jocs del 92. Aquest disseny evoca la nova llum que va envair la ciutat de Barcelona amb la creació dels nous espais i la connexió amb el mar representat a través de les diferents llampades de color que es poden apreciar a les franges de la samarreta. Es pot comprar a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, de La Roca Village i de l’aeroport de Barcelona T1 i T2, i també online a l’e-commerce del Club, així com a la resta de punts de venda habituals.

El jugador blaugrana ha comptat amb una càlida rebuda dels aficionats i aficionades que han visitat la Barça Store de Canaletes, acompanyant-lo en una ocasió tan especial, heretant també així el que va ser el dorsal del seu ídol blaugrana, Andrés Iniesta. Pedri ha confessat que “lluir el ‘8’” sempre havia estat el seu somni “des de petit” i ha volgut agrair “el caliu rebut per part de l’afició des de la seva incorporació al Club l’agost del 2020”. Pel que fa a la nova temporada 2022/23, que tot just comença, ha destacat que estan preparats “perquè sigui un gran any” en què estan construint “un gran equip i els fitxatges que puguin venir aportaran moltíssima frescor”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut