Pedri, el nou ‘8’ del FC Barcelona

Pedri, el nou ‘8’ del FC Barcelona

El migcampista blaugrana hereta el número de l’exblaugrana Dani Alves

Pedri canvia de dorsal i, a partir d’aquesta temporada 2022/23, el migcampista culer lluirà el dorsal ‘8’. D’aquesta manera, Pedri deixa lliure el ’16’, que havia portat des de la seva arribada al Club l’estiu del 2020. 

Per celebrar-ho, aquest divendres dia 8, el crack blaugrana ha estat present a la Barça Store de Canaletes a partir de les 10 hores i fins a les 10.45 hores per signar autògrafs, fer-se fotografies amb els fans i estrenar el seu nou número.

mini_canaletes_store_germanparga_004

Una llarga història de '8'

Un dorsal ‘8’ que havia lluït Dani Alves en els darrers mesos i, anteriorment, l’havien portat altres jugadors, com ara Guillermo Amor, Hristo Stoítxkov, Albert Celades, Phillip Cocu, Arthur Melo i Miralem Pjanic. Però especialment vinculat està amb una llegenda barcelonista i ídol de Pedri, l’exblaugrana Andrés Iniesta


Ara, el ‘8’ serà per a Pedri que, tot i la seva joventut, és un dels jugadors més destacats del Barça pel seu rendiment i pels seus rècords de precocitat. Sobretot amb el Barça, però també amb la selecció espanyola.

Pedri ho va jugar gairebé tot en el seu primer curs com a culer. Però no només minuts, sinó que va deixar empremta en l’afició amb la seva qualitat i màgia. Pedri és el segon futbolista més jove en assolir els 50 partits amb el primer equip, per darrera de Bojan Krkic. Guanyador del Golden Boy i el Trofeu Kopa van acreditar un magnífic curs.

Aquesta darrera temporada no ha pogut gaudir de tants minuts a causa de les lesions, però ha estat un jugador important tant en el Barça com en la selecció espanyola. I, amb un gran futur per davant, ara ja amb el dorsal ‘8’. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut