Christensen ja ha arribat a Barcelona

Christensen ja ha arribat a Barcelona

El nou defensa blaugrana serà presentat oficialment com a nou jugador del Barça aquest dijous, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Després de l'arribada i presentació de Kessie, Andreas Christensen ja ha aterrat a l’Aeroport del Prat i està a punt per viure els seus primers moments com a culer. El central, de 26 anys, té una experiència potent a les esquenes i arriba lliure procedent del Chelsea, després que el dilluns passat es fes oficial el seu fitxatge pel FC Barcelona.

Un cop feta la presentació oficial, prevista per aquest dijous, el jugador ja estarà més a prop de començar a treballar i conèixer els companys i el nou entrenador. Precisament això és el que més ha destacat Christensen en la seva arribada, en declaracions als mitjans oficials del Club.

El danès ha comentat que “estic molt feliç de ser aquí" i que "tinc moltes ganes de començar". "És una gran oportunitat per a mi. Últimament m'estan passant coses molt maques i ara arribo aquí amb ganes d'ajudar l'equip a poder guanyar títols", ha remarcat.

 

El jugador ha signat contracte fins al 30 de juny del 2026, amb una clàusula de 500 milions d’euros. Aquesta és l’agenda prevista per a la seva presentació:

  • 12:00 hores: Signatura privada del contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
  • 12:30 hores: Sortida al terreny de joc del camp Tito Vilanova, vestit amb la primera equipació de la temporada 22/23
  • 13:15 hores: Roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'acte es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut