Kessie ja és a Barcelona

Kessie ja és a Barcelona

El nou migcampista blaugrana ha parlat per primer cop com a culer, després que aquest dilluns es fes oficial el seu fitxatge pel Barça

Franck Yannick Kessie ja es troba a Barcelona. El nou jugador del Barça, que arriba lliure procedent del Milan, ha aterrat aquest dimarts a l'Aeroport del Prat i ja ha parlat per primer cop com a culer. 

El migcampista, en declaracions als mitjans oficials del Club, ha comentat que "és una gran oportunitat" i que "tinc moltes ganes de començar i de donar el màxim per aquest equip". "Quan et truca un gran entrenador com Xavi, que ha estat un gran jugador, veus que tots els teus esforços han valgut la pena. No veig l'hora de començar a treballar amb ell i amb els meus companys", ha remarcat. 

 

A més, s'ha definit com "un jugador que treballa molt" i ha comentat que el seu ídol és un altre exblaugrana, l'ivorià Yaya Touré: "És un gran futbolista. Vaig tenir la sort de poder jugar amb ell a la selecció i m'encantaria tenir una carrera tan bona com la seva".

Després que aquest dilluns es fes oficial l'acord amb el jugador, que signa fins al 30 de juny del 2026, la presentació oficial de Kessie com a nou jugador blaugrana serà aquest dimecres, dia 6 de juliol, amb aquesta agenda prevista:

  • 11:00 hores: Signatura privada del contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
  • 11:30 hores: Sortida al terreny de joc del camp Tito Vilanova, vestit amb la primera equipació de la temporada 22/23
  • 12:15 hores: Roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'acte es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut