El Barça començarà la Lliga 2022/23 contra el Rayo

El Barça començarà la Lliga 2022/23 contra el Rayo

El partit, que es disputarà el cap de setmana del 13-14 d’agost, es jugarà al Camp Nou

La Primera Divisió de futbol ja coneix el seu calendari. I el FC Barcelona de Xavi Hernández iniciarà la Lliga de la temporada 2022/23 contra el Rayo, al Camp Nou, el cap de setmana del 13 i 14 d’agost, en el debut de la competició.

El primer desplaçament serà, doncs, en la següent jornada, el cap de setmana del 20-21 d'agost. El Barça visitarà Sant Sebastià per jugar al Reale Arena contra la Reial Societat.

mini_3200x2000-calendari-laliga-CAT

Per una altra banda, el sorteig que s’ha dut a terme aquest dijous a Las Rozas, ha determinat que el Barça tanqui el curs contra el Celta, en aquest cas a Balaídos, el cap de setmana del 3-4 de juny.

Els Clàssics, a l’octubre i al març

Dues dates més a destacar són les dels partits de la primera i de la segona volta contra el Reial Madrid. Així doncs, el proper 16-17 d’octubre es jugarà el Madrid – Barça del Santiago Bernabéu, corresponent a la jornada 9. El 18-19 de març es disputarà el Barça – Madrid del Camp Nou, corresponent a la jornada 26 de la competició. 

Els derbis contra l’Espanyol i el Girona

En la primera volta, el Barça tancarà l’any al Camp Nou ni més ni menys que amb un derbi contra l’Espanyol, en un dels darrers tres dies del 2022. El 14 de maig serà el torn de desplaçar-se a l’RCDE Stadium per jugar la jornada 34, a menys d’un mes per a la finalització del campionat. 

Per una altra banda, el retorn del Girona a Primera fa que el Barça jugui contra un altre equip català aquesta temporada. Però no serà fins al 2023, perquè la visita a Montilivi està prevista per al 28-29 de gener. Posteriorment, els blaugrana rebran els gironins al Camp Nou el 8-9 d’abril, en la jornada 28. 

Altres jornades destacades

També destaquen els partits contra l’Atlètic de Madrid, que rebran el Barça el 7-8 de gener mentre que visitaran el Camp Nou per Sant Jordi, el cap de setmana del 22 i 23 d’abril.

Cal comentar, també, que abans de l’aturada pel Mundial de Qatar, el Barça jugarà contra l'Osasuna, a Pamplona (8-9 de novembre), mentre que el retorn de la competició serà amb el derbi a casa ja esmentat contra l'Espanyol, en l'últim partit de l'any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut