Els Clàssics de la Lliga ja tenen data

Els Clàssics de la Lliga ja tenen data

El primer duel contra l’etern rival serà al Santiago Bernabéu el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre, mentre que el del Camp Nou serà el 18 o 19 de març del 2023

Els Clàssics de la Lliga 2022/23 ja tenen data. El sorteig del calendari celebrat aquest dijous ha determinat que el Madrid-Barça corresponent a la primera volta es jugui el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre al Santiago Bernabéu (jornada 9), mentre que el duel de la segona volta serà els dies 18 o 19 de març del 2023 al Camp Nou (jornada 26).

D’aquesta manera, blancs i blaugranes arribaran als 250 Clàssics en competició oficial. Fins ara, Madrid i Barça s’han vist les cares un total de 249 vegades en partits oficials. La darrera vegada va ser al Santiago Bernabéu, quan els de Xavi Hernández es van imposar per 0-4, amb gols d’Aubameyang (2), Araujo i Ferran Torres. El darrer Clàssic al Camp Nou, en canvi, va tenir victòria blanca (1-2).

Abans, un Clàssic a Las Vegas

Abans d’aquest doble Clàssic de Lliga hi haurà un altre, de caràcter amistós, el proper mes de juliol. Serà als Estats Units, concretament a Las Vegas, el proper 23 de juliol. Serà un dels quatre partits que el Barça jugui en la gira americana, ja que també es veurà les cares contra l’Inter de Miami, la Juventus i el New York Red Bulls. Serà també el quart Clàssic que tingui lloc a l’estranger.



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut