Pedri també s'apodera del millor gol de la temporada
Ofert per

Pedri també s'apodera del millor gol de la temporada

La diana del canari al Camp Nou contra el Sevilla ha estat escollida pels culers que han votat a través de la web del FC Barcelona

Pedri s'apodera d'una altra distinció. Després de guanyar l'MVP del FC Barcelona, els culers també han enaltit el talent del canari a l'hora de marcar. La diana de 16 barcelonista contra el Sevilla al Camp Nou s'ha convertit en el millor gol de la temporada gràcies a les votacions, un total de 4343, realitzades a través de la web del Club entre el dimarts 7 i el dilluns 13 de juny.

3200x2000-TOP3-MillorGOL-ENG

Aquesta obra d'art que va dibuixar el de Tegueste en Lliga suma un nou premi gràcies als 1563 vots culers. Cal recordar que el passat 1 de juny la Lliga va publicar al seu canal oficial de Youtube un top10 on la posició d'or l'ocupava aquesta mateixa diana. Prepara el pitet per tornar a veure una genialitat que no ens cansem d'observar. 

 

Per aquells que encara no tinguin integrat aquest truc de màgia de Pedri, el repassem. Res podia trencar el 0-0 al Camp Nou fins que el 16 es va treure el barret al minut 72. A la frontal de l'àrea va enlluernar amb la seva vareta per fer esclatar un Estadi absolutament rendit al canari. Dembélé li va entregar la pilota al Golden Boy que, després de deixar a terra a dos rivals, va creuar la pilota per batre Bono. 

Després de posar dempeus l'Estadi, l'MVP blaugrana va explicar amb senzillesa i tranquil·litat que: "Sempre que veig una cama al davant, retallo i xuto. Ha sigut semblant al gol que vaig marcar a Turquia". Precisament, el gol contra el Galatasaray ha quedat en segona posició d'aquest guardó amb 798 vots. El podi de millor diana de la temporada el completa Jordi Alba gràcies a una volea teledirigida a l'esquadra contra l'Atlètic de Madrid, amb 742 eleccions. Les tres primeres posicions del millor gol de la temporada 2021/22 ja han quedat definides. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut