Pedri, MVP de la temporada del Barça

Pedri, MVP de la temporada del Barça

Els fans culers d’arreu del món han triat el jugador canari com el més valuós del curs 2021/22, superant en una igualada votació Ronald Araujo

MVPedri. El jugador canari ha estat triat com el jugador més valuós de la temporada 2021/22 per tots els seguidors culers que, després de registrar-se a la comunitat de CULERS, han exercit el seu dret a vot a través del web del Club des del divendres passat. Pedri (6.721 vots) s’ha imposat a Ronald Araujo (5.941 vots) en una igualada votació, en què Ter Stegen ha quedat tercer, Gavi quart i Dembélé cinquè. Uns 22.000 fans han participat en la votació, que ha tingut lloc en els dominis .cat, .es, .com i .fr. 

3200x2000-TOP3-Votacions_CAT

Pedri, el fanal del millor Barça

Els fans han triat Pedri com a MVP tot i haver viscut una temporada marcada per les lesions. Sobretot es va perdre una gran part de l’inici de curs, però quan va reaparèixer al gener es va convertir en el referent del millor Barça de la temporada. Amb ell l’equip va arribar a encadenar fins a 15 partits consecutius sense derrota, en una ratxa que va tenir com a punt àlgid el 0-4 al Santiago Bernabéu.

Aquesta ratxa va arribar al seu punt i final el dia de l’eliminació a l’Europa League contra l’Eintracht Frankfurt, precisament el dia que Pedri va tornar a caure lesionat i va disputar el seu últim partit del curs. 

La seva importància queda reflectida a través de les dades a la Lliga. Amb ell sobre la gespa, l’equip va guanyar 10 i va empatar 2 dels 12 partits disputats (83,30% de victòries). Sense Pedri al camp, el Barça només va guanyar 11 dels 26 partits de Lliga (42,30% de victòries).

22 partits, amb cinc gols i una assistència

Pedri ha finalitzat la temporada 2021/22 havent jugat un total de 22 partits oficials, dels quals ha estat titular en 19. Autor de cinc gols i una assistència, més enllà del Bernabéu es recorden les seves exhibicions al camp del Galatasaray i al Camp Nou contra el Sevilla, en què va deixar el seu segell amb dos grans gols. El del Sevilla, precisament, ha estat triat com el millor de tota la competició per LaLiga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut