El sorteig del calendari de Lliga, el 23 de juny

El sorteig del calendari de Lliga, el 23 de juny

Es coneixerà l'ordre de joc de tots els equips de Primera i Segona Divisió

Ja hi ha data per al calendari de Lliga 2022/23. Serà el 23 de juny, a partir de les 17 hores, quan es dugui a terme el sorteig que definirà l'ordre de joc de tots els equips de Primera i Segona d'una Lliga que arrencarà el cap de setmana del 12 i 13 d'agost. El sorteig es durà a terme a la Sala Luis Aragonés de la Ciudad del Futbol de las Rozas.

Ja estan definides també les dates de l'inici de la resta de competicions. La Lliga de Campions arrencarà el 6 de setembre, la Copa del Rei el 19 d'octubre i la Supercopa d'Espanya tindrà lloc entre l'11 i el 15 de gener.

Cal recordar que aquesta temporada estarà marcada per la disputa del Mundial de Qatar, que tindrà lloc durant els mesos de novembre i desembre, i que modificarà el calendari habitual de cada temporada.

La final de Copa, el 6 de maig

Aquest dimecres també s'ha anunciat un canvi de data en la final de Copa. Prevista inicialment per al 29 d'abril, la gran final de la competició del KO, on el Barça és el rei de la competició, es disputarà finalment el 6 de maig. El cap de setmana del 29 i 30 d'abril tindrà lloc la 32a jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut