Les principals dates de la temporada 2022/23

Les principals dates de la temporada 2022/23

Les dates que cal saber del proper curs en una temporada atípica amb el Mundial de Qatar que generarà una aturada de les competicions de clubs

Una vegada el Barça ha tancat la temporada 2021/22 ja es coneixen més destalls del proper curs 2022/23. Una temporada en la qual els de Xavi tindran nous reptes i en un any en què el Mundial de Qatar 2022, que es disputarà enmig de la temporada, també marcarà diversos canvis en el calendari de les competicions de clubs. A continuació repassem les dates que cal tenir en compte d'aquest curs 2022/23.

3200x2000-SCHEDULE-2020-23-CA

12 d'agost - Inici de la Lliga

La competició marca, en les darreres temporades, l'inici de la temporada per als equips de Primera. Enguany la competició domèstica començarà el cap de setmana del 12 d'agost. Si bé encara no es coneix el calendari el gran objectiu dels de Xavi serà millorar la segona posició d'enguany i, a través de la regularitat, assolir el que seria el títol de Lliga número 26 per a les vitrines culers. El Mundial de Qatar, que es disputarà del 21 de novembre al 18 de desembre, suposarà que la competició domèstica s'aturi del 9 de novembre al 29 de desembre. 

_GPF8327

6 de setembre - Inici de la Champions

La màxima competició europea donarà el seu tret de sortida el 6 de setembre. El camí fins a Istanbul, on es jugarà la final d'enguany, començarà aquí. Els blaugrana saben que hauran de mostrar el seu màxim nivell si volen tornar a una final europea. 

19 d'octubre - Les primeres rondes de la Copa

El Barça i la resta d'equips que disputen la Supercopa -València, Betis i Reial Madrid- no entraran en joc a la competició del KO fins més tard però el 19 d'octubre comença el camí de la Copa del Rei. Una competició en la qual els de Xavi volen fer valer la seva hegemonia en la competició i rellevar al Betis com a actual campió. 

2022-05-07 BETIS-BARCELONA 33

9 de novembre - S'atura la Lliga

La competició domèstica s'aturarà per donar pas al Mundial de Qatar i els partits de la Lliga no es reprendran fins al 29 de desembre. 

21 de novembre - Comença el Mundial de Qatar 

Un dels grans esdeveniments de l'univers futbolístic serà el Mundial que se celebrarà a Qatar. I amb la representació de diversos futbolistes blaugranes amb la seva selecció. Una cita que definirà quina selecció succeeix a França, amb Umtiti i Dembélé com a representació culer, com a campiona del món. La gran final es disputarà el 18 de desembre.

Els dos blaugranes, amb la Copa del Món

29 de desembre - Es reprèn la Lliga

Uns dies després de conèixer a la selecció guanyadora del Mundial i les festes nadalenques es reprendrà la Lliga. La competició domèstica iniciarà uns mesos frenètics i amb un calendari ajustat per anar definint qui conquerirà el trofeu de campió de Lliga. 

11-15 gener - Supercopa d'Espanya

A banda de la Lliga, el Barça començarà el 2023 amb el gran repte de conquerir la Supercopa d'Espanya, que es disputa a Arabia Saudí, concretament al King Abdullah Sports City. Aquest curs els blaugrana s'enfrontaran al Betis a la semifinal i en l'altra costat ho faran el Reial Madrid i València com a campió de Lliga i subcampió de Copa respectivament. 

6 de maig - Final de Copa

El Barça, amb 31 Copes, és el gran dominador d'aquesta competició. I els de Xavi volen tornar a aixecar-la després que aquest darrer curs hagi estat el Betis el vencedor de la competició del KO a la final davant el València.

mini_2021-04-18 OTRO ATHLETIC-BARCELONA 07

4 de juny - La darrera jornada de Lliga

La Lliga tindrà un calendari ajustat, però tot i així acabarà la Lliga més tard de l'habitual. La Lliga està previst que s'acabi el cap de setmana del 4 de juny. Una mica més tard de l'habitual. Just una setmana abans que es disputa la final de la Champions 2022/23.

10 de juny - La final de la Champions

L'Olímpic Atatürk d'Istanbul serà l'escenari que acollirà la final de la Champions del curs vinent. Allà es decidirà el proper campió d'Europa i els culers anhelen poder ser-hi per intentar sumar la sisena Champions de la història. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut