La gran temporada d'Araujo

La gran temporada d'Araujo

El central uruguaià s'ha consolidat com un dels líders de l'equip completant una magnífica campanya

Un cop finalitzada la temporada 2021/22, un dels clars noms propis de l'equip blaugrana ha estat Ronald Araujo. El central s'ha consolidat com un dels grans líders de l'equip, mostrant un gran caràcter, autoritat i solidesa des de la defensa.


43 partits disputats

L'uruguaià ha disputat un total de 43 partits a totes les competicions (un total de 2.600 minuts), desglossats de la següent manera: 30 partits a la Lliga, cinc a la Champions, cinc a l'Europa League, dos a la Copa del Rei i un a la Supercopa d'Espanya. A més, en 36 d'aquests duels ha estat titular.

Després d'una gran temporada el curs passat -la seva primera com a jugador del primer equip, tot i haver debutat l'anterior- aquesta campanya ha estat la confirmació d'Araujo. El '4' culer s'ha convertit en un referent total no només de la defensa culer, sinó de tot un equip. La seva contundència, velocitat, anticipació i solidesa fan d'ell un central imperial, però a més, el seu caràcter, autoritat i personalitat, el converteixen en un líder absolut.

Un dels més utilitzats 

Malgrat haver-se perdut alguns partits per lesió, l'uruguaià és un dels jugadors més utilitzats de la plantilla i tot i ser defensa, ha anotat un total de quatre gols (tots ells a la Lliga, i tres de cap). De fet, a la competició lliguera, ha estat el cinquè jugador amb més partits disputats (30), només superat per Sergio Busquets (36), Ter Stegen (35), Gavi (34) i F. de Jong (32). 

Araujo vs Madrid - GERMAN

Projecte de futur

A més, el passat mes d'abril, el FC Barcelona i Ronald Araujo van arribar a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2026, amb una clàusula de rescissió que queda fixada en 1.000 milions d'euros. El central és un pilar bàsic en el Barça del present, però també al Barça del futur. Als seus 23 anys, ja ha disputat un total de 82 partits oficials amb el primer equip, en els quals ha anotat sis gols i ha donat una assistència. 

photo1651235605

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut