Així ha estat el viatge a Sydney

Així ha estat el viatge a Sydney

Els culers han viatjat cap a Austràlia per afrontar el partit amistós contra un combinat de jugadors de l'A-League australiana

L'expedició blaugrana ja és a Sydney. Els culers han viatjat cap a Austràlia per afrontar el darrer partit de la temporada, que serà a l'Accor Stadium de Sydney contra un combinat de jugadors de l'A-League australiana.

Un matx que es disputarà el proper 25 de maig a les 12 hores (hora de Barcelona), un cop ja acabada la Lliga 2021/22. 

Els culers van sortir de Barcelona la matinada de diumenge a dilluns, i després de gairebé un dia sencer de trajecte, amb aturada a Darwin inclosa, han arribat a Sydney cap a la mitjanit d'aquest dilluns, que és el matí de dimarts a Austràlia. Un cop a terres australianes, tindrà lloc la roda de premsa de Xavi Hernández amb dos jugadors, i posteriorment l'entrenament. 

 

La convocatòria

Cal recordar que per a aquest duel, Xavi Hernández ha convocat als següents 20 jugadors: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, L. de Jong, Jordi Alba, F. de Jong, Umtiti, Aubameyang, Gavi, Balde, Álvaro Sanz, Arnau Tenas, Mika Mármol, Jandro i Aranda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut