La convocatòria per viatjar a Austràlia

La convocatòria per viatjar a Austràlia

La llista de 20 jugadors convocats per Xavi per a afrontar l'amistós a Sydney

Els culers viatgen aquesta matinada cap a Austràlia per afrontar el darrer partit de la temporada. Serà a l'Accor Stadium de Sydney contra un combinat de jugadors de l'A-League australiana, en un matx que es disputarà el proper 25 de maig, un cop acabada la Lliga 2021/22.

Per a aquest duel, Xavi Hernández ha decidit convocar als següents 20 jugadors: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, L. de Jong, Jordi Alba, F. de Jong, Umtiti, Aubameyang, Gavi, Balde, Álvaro Sanz, Arnau Tenas, Mika Mármol, Jandro i Aranda.

Ferran Torres no pot viatjar a Austràlia al no haver pogut completar la seva pauta de vacunació a temps per motius personals. D'altra banda, Riqui Puig i Òscar Mingueza, estan convocats amb la selecció de Catalunya per disputar el duel contra Jamaica, que tindrà lloc el 25 de maig a Montilivi. Tampoc estarà Martin Braithwaite, convocat amb la selecció danesa. Per últim, Neto i Lenglet, no entren a la llista de convocats per motius familiars.

A més, són baixa per lesió Dest, Piqué, Nico, Pedri, S. Roberto i Eric Garcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut