PRÈVIA: Reial Societat - Barça

PRÈVIA: Reial Societat - Barça

Els blaugranes viatgen al Reale Arena amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de la derrota contra el Cadis

Toca refer-se. Després de la derrota davant el Cadis (0-1), el FC Barcelona vol tornar al camí triomfal en el partit emmarcat en la 33a jornada davant la Reial Societat. Així, aquest dijous 21 d’abril a partir de les 21:30 hores, els blaugranes visiten Donosti amb la voluntat de tornar a sumar tres punts per mantenir-se a la part alta de la classificació.

Ara bé, els blaugranes ho hauran de fer en un dels estadis més complicats de la competició, el Reale Arena. El feu blanc-i-blau es vestirà de gala per acompanyar una Reial Societat que arriba al duel acumulant cinc partits consecutius sense perdre a la Lliga (tres victòries i dos empats). Tanmateix, el conjunt de Xavi Hernández intentarà aferrar-se als positius darrers precedents contra el conjunt basc, que marquen quatre triomfs en les últimes quatre jornades disputades entre catalans i bascs, per tal de donar continuïtat a la ratxa de triomfs aconseguits a domicili.

I és que, des de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta culer, l’equip està submergit en una gran dinàmica com a visitant. A la Lliga, els barcelonins sumen 12 partits consecutius sense conèixer la derrota lluny del Camp Nou, amb resultats de molt mèrit com el triomf al Santiago Bernabéu (0-4) o la golejada a Mestalla (1-4). Amb aquest pretext, i en un partit que promet ser vibrant, els culers intentaran afegir el Reale Arena a la seva llista d’estadis visitats amb victòria blaugrana.

El rival

Entrenador: Imanol Alguacil. Després de formar-se com entrenador en les categories inferiors de la Reial Societat durant diverses temporades, va assolir el repte del primer equip l’any 2018. Des de llavors, practicant un futbol molt vistós, els resultats per al tècnic basc han estat molt positius en totes les competicions. Actualment, és un veritable líder per als de Donosti.

Golejador: Mikel Oyarzabal. Amb nou gols i tres assistències a la Lliga, el davanter basc era la referència ofensiva per als d’Imanol Alguacil fins que es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerre. L'atacant es perdrà el que resta de temporada i, per tant, no podrà jugar contra el Barça. Alexander Isak, amb cinc gols durant la vigint campanya lliguera, el segueix a la llista.

Classificació: Acumulant 55 punts en 32 jornades, ocupen la sisena posició a la taula classificatòria. Així doncs, els bascs es troben en plena lluita per obtenir un bitllet europeu per a la temporada següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut